Κλοπ: Η τρομερή ομιλία και η συνεισφορά στο Common Goal (vid)

Κλοπ: Η τρομερή ομιλία και η συνεισφορά στο Common Goal (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: Η τρομερή ομιλία και η συνεισφορά στο Common Goal (vid)

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε μια από τις καλύτερες ομιλίες μετά την βράβευσή του στον κορυφαίο κόουτς από τη FIFA για το 2019, έδειξε τρομερό σεβασμό στους Ποτσετίνο και Πεπ Γκουαρδιόλα και ανακοίνωσε πως συμμετέχει στο Common Goal, «ρίχνοντας» το site της πρωτοβουλίας που πήρε ο Χουάν Μάτα για την βοήθεια προς εκείνους που έχουν ανάγκη.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Γερμανός τεχνικός, μεταξύ άλλων, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του, είπε μεταξύ άλλων:

«Είμαι εδώ γιατί σε νίκησα στον τελικό Ποτς. Γι' αυτό είμαι εγώ κι όχι εσύ εδώ πάνω. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όλοι ξέρουμε τι καταπληκτική δουλειά έκανες κι εσύ και ο Πεπ και πολλοί άλλοι εξαιρετικοί προπονητές. Θέλω να ευχαριστήσω την τρομερή ομάδα μου, Λίβερπουλ, την οποία όποιος δεν αγαπάει, δεν έχει καρδιά! Όχι, προφανώς μπορείτε να υποστηρίζετε όποια ομάδα θέλετε...

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου γιατί είσαι τόσο καλός προπονητής όσο καλή είναι η ομάδα σου...».

Παράλληλα, ανακοίνωσε πως συμμετέχει πλέον και στο Common Goal που έχει ιδρυθεί από τον Χουάν Μάτα για τη βοήθεια προς εκείνους που έχουν πραγματική ανάγκη, με την ιστοσελίδα να... πέφτει αμέσως μόλις ο Kloppo, ανέφερε προς τον κόσμο να το ψάξουν στο Google.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα