Άρσεναλ - Αστον Βίλα 3-2: Ολική ανατροπή! (vid)

Gazzetta team
Άρσεναλ - Αστον Βίλα 3-2: Ολική ανατροπή! (vid)

bet365

Με έναν απίθανο Ομπαμεγιάνγκ, η Αρσεναλ έκανε ολική ανατροπή, επικράτησε 3-2 της Αστον Βίλα εντός και βρέθηκε στην 3η θέση της Premier League.

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ δυο φορές, τι και αν από το 41' αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, η Αρσεναλ έκανε την ολική ανατροπή, επικράτησε 3-2 και βρέθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο Ομπαμεγιάνγκ ήταν ο κορυφαίος των Λονδρέζων, πέτυχε το νικητήριο γκολ κι έφτασε τα 16 σε ισάριθμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20΄ όταν από σέντρα του Ελ Γκάζι, ο ΜακΓκιν πέτυχε το 1-0. Μάλιστα, η Άρσεναλ έμεινε με δέκα παίκτες πριν το τέλος της ανάπαυλας, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Νάιλς. Ο Σακά αποχώρησε, το παιχνίδι άνοιξε, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Πεπέ στο 59'. Ομως η αντίδραση της Βίλα ήταν άμεση και στο 60' ο Γουέσλι πέτυχε το 2-1. Η Αρσεναλ έβγαλε πάθος, πίεσε ασφυκτικά και στο 81' ο Τσέιμπερς αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή, αφού ισοφάρισε 2-2. Η ολική ανατροπή ήρθε στο 84΄με τον Ομπαμεγιάνγκ. Με σκαμπανεβάσματα η απόδοση του Παπασταθόπουλου, ο οποίος είχε και μια... περίεργη στιγμή.

Άρσεναλ: Λένο, Μέιτλαντ – Νάιλς, Παπασταθόπουλος, Νταβίντ Λουίζ, Κολάσινατς, Γκεντουζί, Τσάκα (72' Γουίλοκ), Πεπέ, Θεμπάγιος (72' Τορέιρα), Σακά (46' Τσέιμπερς), Ομπαμεγιάνγκ

Άστον Βίλα: Χίτον, Γκιλμπέρτ, Ένχελς, Μινγκς, Τέιλορ, ΜακΓκιν, Νακάμπα (85' Χούριχεϊν), Γκρίλις, Τρεζεγκέ (68' Ελ Μοχαμαντί), Γουέσλεϊ, Ελ Γκαζί (86' Λάνσμπερι)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα