Παπασταθόπουλος: «Εγώ φταίω για την ισοπαλία, είναι δική μου ευθύνη»

Παπασταθόπουλος: «Εγώ φταίω για την ισοπαλία, είναι δική μου ευθύνη»

Κώστας Ζάλιαρης
Παπασταθόπουλος: «Εγώ φταίω για την ισοπαλία, είναι δική μου ευθύνη»

bet365

Προσωπικά το έχει πάρει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έπειτα από το λάθος που έκανε στην ισοπαλία (2-2) της Άρσεναλ με τη Γουότφορντ στο Vicarage Road.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Έλληνας αμυντικός ήταν υπεύθυνος για το γκολ του Κλέβερλι που μείωσε προσωρινά στο σκορ, προτού ο Νταβίντ Λουίζ κάνει πέναλτι στον Περέιρα και ο τελευταίος εκτελέσει εύστοχα από την άσπρη βούλα για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα του αγώνα.

«Πιστεύω ότι είναι δική μου ευθύνη. Ήταν δικό μου λάθος για κάτι που ήταν τόσο απλό και δεν έπρεπε να το κάνω. Αυτό ήταν το πρόβλημα και δεν πήραμε όλους τους βαθμούς. Είναι δική μου ευθύνη. Αν δεν έκανα εγώ το λάθος θα παίρναμε τη νίκη. Απλά έχουμε όλοι μαζί την ευθύνη για το γεγονός πως ξεκινάει το παιχνίδι μας από την άμυνα. Για το ματς με τη Γουότφορντ, είναι δικό μου το λάθος.

Απολογήθηκα στους συμπαίκτες μου για το γεγονός πως μας κόστισε τόσο πολύ το λάθος μου και πρέπει να δουλέψω πιο σκληρά. Μέχρι στιγμής όλα γίνονταν σωστά και στην άμυνα δεν θα έπρεπε να παίρνουμε ρίσκα, οπότε ναι ήταν δικό μου λάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε τον ρυθμό του πρώτου. Αν δεν κάναμε τα μεγάλα λάθη θα παίρναμε τη νίκη. Δεν θα ήταν ισόπαλο το αποτέλεσμα. Δεν θέλω να μιλήσω για τους συμπαίκτες μου, το παίρνω πάνω μου, ήταν δικό μου λάθος, εγώ φταίω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα