Γκουαρδιόλα: «Να πούμε συγχαρητήρια στη Λίβερπουλ απ' τον Σεπτέμβρη;» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Γκουαρδιόλα: «Να πούμε συγχαρητήρια στη Λίβερπουλ απ' τον Σεπτέμβρη;» (vid)

bet365

Με αρκετή δόση ειρωνείας προς την ερώτηση που δέχθηκε για τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστεί η Μάντσεστερ Σίτι την ήττα από τη Νόριτς και τη σημασία αυτού του παιχνιδιού, ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε πως ίσως θα έπρεπε να πουν και... συγχαρητήρια στη Λίβερπουλ για τον τίτλο!

Ο κόουτς των «πολιτών» έδειξε να μην ανησυχεί ιδιαίτερα για το γεγονός πως η ομάδα του έχει μείνει πίσω συγκριτικά με τους «κόκκινους» στη διεκδίκηση του τίτλου μετά την ισοπαλία (2-2) με την Τότεναμ και την ήττα (3-2) από τα «καναρίνια».

«Είναι ακόμα Σεπτέμβρης, τι να κάνουμε; Ωραία, να πούμε συγχαρητήρια στη Λίβερπουλ για τον τίτλο, είναι Πρωταθλητές. Είναι ακόμα Σεπτέμβρης... Θα πάμε τώρα στην Ουκρανία για το Champions League, μετά θα γυρίσουμε, θα προπονηθούμε και θα παίξουμε πάλι για το πρωτάθλημα.

Ναι έχουμε χάσει πέντε βαθμούς, είναι κρίμα που δεν νικήσαμε την Τότεναμ γιατί ήμασταν πολύ καλοί, με τη Νόριτς έπαιξαν ρόλο λεπτομέρειες και στημένες φάσεις... Πρέπει να γνωρίζουμε από εδώ και στο εξής τι πρέπει να κάνουμε...» ανέφερε ο Πεπ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα