Νόριτς - Μάντσεστερ Σίτι 3-2: Σοκ και... δέος! (vid)

Νόριτς - Μάντσεστερ Σίτι 3-2: Σοκ και... δέος! (vid)

Gazzetta team
Νόριτς - Μάντσεστερ Σίτι 3-2: Σοκ και... δέος! (vid)

bet365

H Nόριτς έγραψε ιστορία, επικράτησε 3-2 της Σίτι και την έφερε στο -5 από την κορυφή της Premier League. Απίθανα πράγματα από τον Πούκι!

Η πρωταθλήτρια της Τσάμπιονσιπ νίκησε 3-2 τη Σίτι, έγραψε τη δική της ιστορία κι έβαλε δύσκολα, αρκετά δύσκολα στην πρωταθλήτρια της Premier! Η Σίτι είδε να μπαίνει τέλος στο αήττητο 18 αγώνων στο πρωτάθλημα, αλλά και να μένει από νωρίς στο -5 από την κορυφή και τη Λίβερπουλ.

H Nόριτς παρά τις σημαντικές απουσίες δε φοβήθηκε το ματς, δεν έπαιξε αμυντικά κι έβαλε δύσκολα με το... καλημέρα στους «Πολίτες». Πολλά λάθη από τους φιλοξενούμενους, τα οποία και δεν άφησαν ανεκμετάλλευτα τα «Καναρίνια». Στο 18' ο ΜακΚλιν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα. Στο 28' η Νόριτς βρήκε χώρο, κι έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Πούκι, ο Φινλανδός μοίρασε υπέροχα στον Κάντγουελ, ο οποίος πέτυχε το 2-0. Η Σίτι πίεσε, έκανε φάσεις και ο Αγουέρο λίγο πριν το ημίχρονο μείωσε σε 2-1. Τα λάθη όμως δε σταμάτησαν ποτέ για τους «Πολίτες», κι από τη γκάφα του Οταμέντι, ο Πούκι με άψογο τελείωμα πέτυχε το 3-1. Η Σίτι εγκαταστάθηκε στην αντίπαλη άμυνα, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 88' για να μπει ξανά στο παιχνίδι, όταν ο Ρόδρι βρήκε χώρο, έκανε το σουτ και διαμόρφωσε το 3-2. Η Μάντσεστερ πίεσε ασφυκτικά, αλλά Στέρλινγκ και Ρόδρι δεν μπόρεσαν να σώσουν την παρτίδα.

Νόριτς: Κρουλ, Μπάιραμ, Αμαντού, Γκόντφρι, Λιούις, Τετέι, ΜακΛιν, Μπουεντία (83' Ντρίμιτς), Στίπερμαν (89' Σρμπένι), Κάντγουελ, Πούκι

Μάντσεστερ Σίτι: Εντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Οταμέντι, Ζιντσένκο, Γκιουντογκάν (57' Ντε Μπρόινε), Ρόντρι, Νταβίδ Σίλβα (57' Γκαμπριέλ Ζεσούς), Μπερνάρντο (73' Μάχρεζ), Στέρλινγκ, Αγουέρο

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα