Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας 4-0: Ισοπεδωτικοί «Spurs» πριν το Φάληρο (vid)

Gazzetta team
Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας 4-0: Ισοπεδωτικοί «Spurs» πριν το Φάληρο (vid)

bet365

Με πατημένο το «γκάζι» στο πρώτο ημίχρονο και τέσσερα γκολ σε μισή ώρα, η Τότεναμ «καθάρισε» χωρίς προβλήματα την Κρίσταλ Πάλας με 4-0, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η Premier League έχει μπει στη «ζωή» των Σπερς εδώ και περίπου έναν μήνα, όμως οι απαιτήσεις που ορίζουν τη σύνθεση του ρόστερ, την πνευματική προετοιμασία και την ψυχολογική συγκρότηση που οδηγούν μια ομάδα με επιτυχία από αγώνα σε αγώνα, αυξάνονται από βδομάδα. Το Champions League θα υποδεχθεί για ακόμα μια σεζόν την Τότεναμ, που μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων και πριν την έναρξη μιας ακόμα απαιτητικής διοργάνωσης, ήθελε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στους συμπολίτες της Κρίσταλ Πάλας. Ο Σον και η παρέα του έκαναν ό,τι έπρεπε, ώστε η νίκη με 4-0 να «σφραγιστεί» από το ημίχρονο και ο Μαουρίσιο Ποκετίνο να μπορεί να σκεφτεί πια απροβλημάτιστα τον Ολυμπιακό.

Ήδη από το ξεκίνημα οι γηπεδούχοι στο «Tottenham Hotspur Stadium» έδειξαν πως δεν έχουν χρόνο για… αστεία. Ο Νοτιοκορεάτης έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στο 10’ άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό σουτ χαμηλά, μέσα από την περιοχή. Στο 21’ ο Φαν Άανχολτ με αυτογκόλ στην προσπάθειά του να απομακρύνει σέντρα έκανε ακόμα πιο εύκολη τη δουλειά για την Τότεναμ.

Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ξανά ο Σον εκμεταλλεύτηκε άριστα τη σέντρα ακριβείας του Οριέ στην πειροχή και με σουτ στην κίνηση από κοντά έκανε το 3-0, ενώ στο 42’ ο Λαμέλα μετά την ασίστ του Κέιν έδωσε διαστάσεις θριάμβου στα σπιρούνια, που είχαν τέσσερα γκολ σε οκτώ συνολικά τελικές σε 45’!

Η σοκαρισμένη Κρίσταλ Πάλας δεν μπόρεσε να βρει τρόπο να αντιδράσει, με τον Χόγκσον να αργεί τις αλλαγές του και τον Ποκετίνο να βλέπει τους παίκτες του να διατηρούν την κατοχή της μπάλας (65%), να μετρούν λίγες αλλά… καλές τελικές (12-5 στην εστία) και να κάνουν το παιχνίδι τους με 557 εύστοχες πάσες και 139 επιθέσεις, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάστασή πριν την επίσκεψή τους στο Φάληρο για την πρεμιέρα στα «αστέρια» με τον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις:

Τότεναμ: Γιορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Βερντόνχεν, Ρόουζ, Σισοκό, Γουίνκς (66’ Ντομπελέ), Λαμέλα, Σον, Έρικσεν, Κέιν (85’ Μόουρα)

Κρίσταλ Πάλας: Γκουαϊτά, Γουάρντ, Κέιχιλ, Σακό, Φαν Άανχολτ, Κουγιατέ (77’ Μακ Κάρθι), Μιλιβόγεβιτς, Σλουπ, Τάουνσεντ (85’ Καμαράσα), Ζαχά, Αγιού (71’ Μπεντέκε)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα