Φέρντιναντ: Μήνυμα σεβασμού και φωτογραφία για... γλέντι στον Κομπανί! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Φέρντιναντ: Μήνυμα σεβασμού και φωτογραφία για... γλέντι στον Κομπανί! (pic)

bet365

Ο Ρίο Φέρντιναντ δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στο φιλικό προς τιμήν του Βινσέν Κομπανί στο Μάντσεστερ, φρόντισε όμως να του γράψει ένα μήνυμα επίδειξης απόλυτου σεβασμού, αν και η φωτογραφία που επέλεξε ήταν... σκέτο τρολάρισμα!

Super League 1 με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στηVistabet.gr.

Ο άλλοτε αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επρόκειτο να βρίσκεται μαζί με τους all-stars της Premier League στο φιλικό με το οποίο ο Κομπανί ήθελε ν' αποχαιρετήσει τον κόσμο της Σίτι και να φροντίσει ώστε όλα τα έσοδα να πάνε σε οργανισμό που βοηθάει του άστεγους στο Μάντσεστερ.

Λόγω του κωλύματος που δεν του επέτρεψε να παραβρεθεί στο ματς, ο Φέρντιναντ απολογήθηκε μέσω social media, έγραψε λόγια θαυμασμού και συνόδευσε το κείμενό του με μια φωτογραφία που σίγουρα θα έκανε και τον Κομπανί να γελάσει.

«Συγγνώμη που δεν κατάφερα να είμαι εκεί αδερφέ. Παλέψαμε για τίτλους αρκετές φορές στην κοινή μας πορεία στο Μάντσεστερ και ακόμα κι αν μισούσα την ομάδα σου και τα χρώματα της φανέλας σου, σε σεβόμουν τρομερά ως παίκτη και πολύ περισσότερο ως άνθρωπο.

Είσαι παίκτης τοπ επιπέδου και το έδειξες κυρίως στις δύσκολες στιγμές που είναι αναπόφευκτες στο ποδόσφαιρο. Κάθε φορά μετά από προβλήματα τραυματισμών ή ήττες, επέστρεφες πιο δυνατός.

Ήταν τιμή μου να συνυπάρξω στο γήπεδο μαζί σου. Απόλαυσε τώρα την πορεία σου στην προπονητική» έγραψε ο Ρίο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα