Η Σπόρτινγκ... ρεζίλεψε την Τότεναμ για τον Μπρούνο Φερνάντες

Κώστας Ζάλιαρης
Η Σπόρτινγκ... ρεζίλεψε την Τότεναμ για τον Μπρούνο Φερνάντες

bet365

Ο Μπρούνο Φερνάντες συνεχίζει κανονικά στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας μη καταφέρνοντας να πάρει μεταγραφή είτε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είτε στην Τότεναμ και ο αντιπρόεδρος των Πορτογάλων εξήγησε όσα συνέβησαν το καλοκαίρι, εξευτελίζοντας τα «σπιρούνια» για την προσφορά τους!

Ο Φρεντερίκο Βαράντας, αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη μέσα στη θερινή μεταγραφική περίοδο και πόσες χειροπιαστές προτάσεις υπήρξαν για τον Πορτογάλο χαφ της Σπόρτινγκ, ο οποίος φυσικά κάθε άλλο παρά χαρούμενος ήταν που παρέμεινε στη Λισαβόνα...

«Η μοναδική ομάδα που έκανε κανονική πρόταση για να πάρει τον Μπρούνο Φερνάντες, ήταν η Τότεναμ. Είχε προσφέρει 45 εκατομμύρια συν 20 εκατομμύρια σε μπόνους αν κατάφερνε να κατακτήσει την Premier League ή το Champions League. Δεν θεωρώ ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο η ομάδα και γι' αυτό δεν θα παίρναμε ποτέ τα λεφτά, οπότε απορρίψαμε την πρόταση» ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της Σπόρτινγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα