Βενγκέρ: «Να ξαναζήσω την ένταση του πάγκου μια τελευταία φορά...» (vid)

Βενγκέρ: «Να ξαναζήσω την ένταση του πάγκου μια τελευταία φορά...» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Βενγκέρ: «Να ξαναζήσω την ένταση του πάγκου μια τελευταία φορά...» (vid)

bet365

Ο Αρσέν Βενγκέρ δείχνει να... παλεύει ακόμα μέσα του για τον επαγγελματικό δρόμο που θέλει ν' ακολουθήσει στο ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως δεν μπορεί να ζήσει δίχως να βρίσκεται σε πάγκο ομάδας, αλλά έχοντας κάνει σκέψεις ν' αναλάβει κάποιον διαφορετικό ρόλο...

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Φινλανδία - Ελλάδα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Αλσατός κόουτς, έχει μείνει πλέον δίχως δουλειά εδώ και 16 μήνες, αφού, τον Μάιο του 2018 έριξε τους τίτλους τέλους της τεράστιας πορείας του στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ.

Έχοντας αλλάξει τη σύγχρονη ιστορία του κλαμπ του Λονδίνου κι έχοντας βιώσει και αντέξει διάφορες καταστάσεις, ο Βενγκέρ έχει αρνηθεί πολλές δουλειές, αφού αισθάνεται ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί αυτό που πραγματικά θέλει.

«Αυτή τη στιγμή, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να ζήσω γνωρίζοντας ότι δεν θα καθίσω ποτέ ξανά σε πάγκο ομάδας. Θέλω για μια τελευταία φορά να... ξαναβουτήξω στα δύσκολα και να νιώσω την ένταση που έχει αυτή η δουλειά. Ίσως όμως κάνω κάτι που να έχει περισσότερο ρόλο διαμεσολαβητή. Θέλω να μεταδώσω τις γνώσεις μου και να βοηθήσω με όσα έχω μάθει εγώ από το άθλημα» είπε στο beIN Sports.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα