Άρσεναλ: Η τεράστια ανατροπή με τη Μίντλεσμπρο με το σόου του Ρέγιες... (vid)

Άρσεναλ: Η τεράστια ανατροπή με τη Μίντλεσμπρο με το σόου του Ρέγιες... (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Άρσεναλ: Η τεράστια ανατροπή με τη Μίντλεσμπρο με το σόου του Ρέγιες... (vid)

bet365

Στην πορεία προς το αήττητο σερί των 49 αγώνων στην Premier League, μια τέτοια ημέρα του 2004 και ούσα αήττητη πρωταθλήτρια Αγγλίας από τον Μάιο που είχε προηγηθεί, η Άρσεναλ πέτυχε μια επική ανατροπή στο «Χάιμπουρι», απέναντι στη Μίντλεσμπρο.

Οι «κανονιέρηδες» ισοφάρισαν το ρεκόρ αήττητης πορείας που κατείχε μέχρι εκείνη τη στιγμή η Νότιγχαμ Φόρεστ με τα 42 ματς δίχως αρνητικό αποτέλεσμα και η αλήθεια είναι πως εκείνη τη μέρα, Κυριακή, 22 Αυγούστου του 2004, τα... χρειάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Αρσέν Βενγκέρ.

Η Μίντλεσμπρο πήγε να κάνει τεράστια ζημιά έχοντας αποκτήσει προβάδισμα δυο τερμάτων με το υπέρ της 3-1, για να έρθουν τρία γκολ σε διάστημα 11 λεπτών (από τους Μπέργκαμπ, Πιρές και Ρέγιες) για να πετύχει και το πέμπτο και τελευταίο γκολ ο Τιερί Ανρί και να λυτρώσει τους γηπεδούχους.

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, που «έφυγε» πριν από καιρό σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, εκείνη τη μέρα είχε σκοράρει δυο φορές για να βοηθήσει στην μεγάλη ανατροπή και τα 42 ματς του αήττητου σερί.

Αυτή η επίδοση έφτασε στα 49 παιχνίδια και σταμάτησε τον Οκτώβρη του 2004 με ήττα (2-0) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα