Ανρί: Μπαίνει κρυφά στο «Έμιρεϊτς» να δει την Άρσεναλ!

Ανρί: Μπαίνει κρυφά στο «Έμιρεϊτς» να δει την Άρσεναλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ανρί: Μπαίνει κρυφά στο «Έμιρεϊτς» να δει την Άρσεναλ!

bet365

Στα... κρυφά και δίχως να τον πάρει κανείς χαμπάρι, ο Τιερί Ανρί μπαίνει στο «Έμιρεϊτς» στα παιχνίδια της Άρσεναλ και παρακολουθεί τα ματς με στόχο να βελτιωθεί στην προπονητική και να καταφέρει να επιστρέψει σε πάγκο ομάδας!

Ο Γάλλος θρύλος των «κανονιέρηδων» ξέρει πως οι πόρτες του γηπέδου της ομάδας θα είναι πάντοτε ανοιχτές για εκείνον και θα τον υποδέχονται με χαρά στα επίσημα του «Έμιρεϊτς», όμως, δεν θέλει αυτό τη συγκεκριμένη στιγμή.

Καταφέρνει να μπαίνει στις εξέδρες δίχως να τον αντιλαμβάνονται και παρακολουθεί τα παιχνίδια της Άρσεναλ ανάμεσα σε χιλιάδες οπαδούς, φροντίζοντας ν' αποφύγει τα βλέμματα και τις φωτογραφίες, ώστε να μελετήσει τα ματς με διαφορετική οπτική.

«Πηγαίνω να δω τα παιχνίδια και καταφέρνω να μη με καταλάβει ο κόσμος. Πολλές φορές δεν αντιλαμβάνονται καν ότι είμαι ανάμεσά τους. Με έχουν προσκαλέσει και στη Λούτον και στη Νιούπορτ Κάουντι γιατί ξέρουν ότι συνεχίζω τα σεμινάρια της προπονητικής. Μου αρέσει να βγαίνω από τη ζώνη ασφαλείας μου και να μιλάω με ανθρώπους του αθλητισμού για να επεκτείνω τους ορίζοντές μου» είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Telegraph ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Άρσεναλ, που έχει μείνει δίχως δουλειά έπειτα από το ανεπιτυχές πέρασμά του από τον πάγκο της Μονακό την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα