Γουλβς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Ο κακός της δαίμονας... (vid)

Γουλβς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Ο κακός της δαίμονας... (vid)

bet365

Η Γιουνάιτεντ έπεσε και φέτος στην παγίδα της Γουλβς, μιας και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στο Molineux! Μοιραίος ο Πογκμπά που έχασε πέναλτι, χωρίς νίκη ο Σόλσκιερ κόντρα στους Λύκους.

Ούτε φέτος η Γιουνάιτεντ, ούτε τώρα ο Σόλσκιερ. Τέταρτο σερί ματς που η Γουλβς κρατάει τη Γιουνάιτεντ χωρίς νίκη (1-1), αφού είχαν προηγηθεί τα τρία παιχνίδια της περσινής σεζόν. Παράλληλα, ο Νορβηγός δεν έχει καταφέρει στην καριέρα του να κερδίσει τους Λύκους! Μοιραίος ο Πογκμπά που έχασε πέναλτι.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πήρε τον έλεγχο, η κατοχή στο πρώτο 20λεπτο είχε φτάσει το 75'%, αλλά χωρίς καμία ουσία. Οι Κόκκινοι δυσκολευόντουσαν να δημιουργήσουν και είχαν μόλις καλή φάση, αλλά ο Μαρσιάλ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί τη σέντρα του Ράσφορντ. Χωρίς ρυθμό και ευκαιρίες το ματς, με τη Γουλβς να αμύνεται ιδανικά. Μια φάση όμως ήταν αρκετή για τους Κόκκινους να αλλάξουν τη ροή του ματς. Ο Ράσφορντ με υπέροχη ασίστ βρήκε τον Μαρσιάλ και ο Γάλλος με άψογο πλασέ πέτυχε το 1-0. Ηταν το 50ό γκολ του με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ κι έγινε ο 53ο παίκτης της που πετυχαίνει κάτι ανάλογο! Η Μάντσεστερ είχε τον έλεγχο και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο αν ο Μαρσιάλ δεν πατούσε άθελά του τη μπάλα έξω από την περιοχή του Πατρίσιο.

Η εικόνα στην επανάληψη εντελώς διαφορετική! Ο Τραορέ πήρε θέση βασικού, η Γουλβς με ασφυκτικό πρέσινγκ έβαλε δύσκολα στη Γιουνάιτεντ και δικαιώθηκε. Στο 54' η κεφαλιά του Χιμένες σταμάτησε στο δοκάρι, όμως ένα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση. Ο Μουτίνιο έστρωσε ιδανικά στον Νέβες και ο τελευταίος με ένα απίθανο τελείωμα διαμόρφωσε το 1-1. Η Γουλβς έμεινε σε αυτό το αποτέλεσμα, οπισθοχώρησε και η Γιουνάιτεντ επιδίωξε να αλλάξει την κατάσταση. Ετσι, στο 67ο λεπτό κι έπειτα από μια άψογη συνεργασία Μαρσιάλ, Πογκμπά, ο Γάλλος κέρδισε πέναλτι. Ο διεθνής μέσος πήρε το... «οk» από τον Ράσφορντ, ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Πατρίσιο με εξαιρετική επέμβαση κράτησε τον βαθμό. Ο Σόλσκιερ άργησε να κάνει αλλαγές, οι γηπεδούχοι δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα και κράτησαν μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα.

Γουλβς: Ρουί Πατρίσιο, Μπένετ, Κόουντι, Μπολί, Ντόχερτι (46' Τραορέ), Ντέντονκερ, Νέβες, Μουτίνιο, Κάστρο, Χιμένες (90' + 1' Κουτρόνε) και Ζότα (86' Νέτο).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Πογκμπά, ΜακΤόμινεϊ, Τζέιμς (89' Γκρίνγουντ), Λίνγκαρντ (81' Μάτα), Ράσφορντ (89' Περέιρα) και Μαρσιάλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα