Έμερι για Λίβερπουλ: «Μακάρι να μην παίζαμε με αυτούς»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Έμερι για Λίβερπουλ: «Μακάρι να μην παίζαμε με αυτούς»! (vid)

bet365

Ο Ουνάι Έμερι μεταξύ σοβαρού και αστείου τόνισε πως αν περνούσε από το χέρι του θα απέφευγε να γίνουν τα ματς με τη Λίβερπουλ, όμως, το αντιμετωπίζει ως μια τεράστια πρόκληση ώστε να δει αν η Άρσεναλ μπορεί να πλησιάσει τους «κόκκινους» και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Γουλβς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Ισπανός κόουτς, ναι μεν έχει πανηγυρίσει ένα Europa League με ανατροπή στον τελικό κόντρα στην ομάδα του Κλοπ, όταν εκείνος βρισκόταν στη Σεβίλλη, όμως, από τη στιγμή που τον συνάντησε στην Premier League, έχει... δυσάρεστες αναμνήσεις. Κυρίως το 5-1 στο «Άνφιλντ» την περασμένη σεζόν τον έχει στιγματίσει και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Μπέρνλι, ο Έμερι δήλωσε:

«Μακάρι να μην παίζαμε ποτέ με τη Λίβερπουλ! Παρ' όλα αυτά είναι τεράστια πρόκληση για εμάς, πολύ καλή δοκιμασία. Ο στόχος μας είναι να μειώσουμε την απόσταση από τη Σίτι και τη Λίβερπουλ και τα παιχνίδια κόντρα σε αυτές τις ομάδες είναι ευκαιρία να δείξουμε πόσο δυνατοί μπορούμε να γίνουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα