Τσέλσι - Λέστερ 1-1: Ούτε τώρα ο Λάμπαρντ... (vid)

Gazzetta team
Τσέλσι - Λέστερ 1-1: Ούτε τώρα ο Λάμπαρντ... (vid)

bet365

Τρίτο επίσημο ματς και η νίκη... αγνοείται για τον Φρανκ Λάμπαρντ και την Τσέλσι. Οι Μπλε παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στη Λέστερ εντός έδρας, με τον Μάουντ να βρίσκει δίχτυα.

Διασυρμός στο Ολντ Τράφορντ, απώλεια του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ κι εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Λέστερ. Η Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ δεν έχει ακόμα νίκη σε επίσημο ματς και ο 41χρονος αισθάνεται ήδη πίεση. Οι Μπλε ήταν εξαιρετικοί στο α' μέρος, βρήκαν δίχτυα με τον Μάουντ, αλλά έχασαν αρκετές ευκαιρίες να σφραγίσουν το τρίποντο. Στην επανάληψη, οι Αλεπούδες εκμεταλλεύθηκαν την κούραση των Λονδρέζων, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και απέσπασαν δίκαια τη δεύτερη ισοπαλία τους στη φετινή Premier League.


Απίθανο ξεκίνημα για την Τσέλσι , αφού στο πρώτο δεκάλεπτο είχε... εγκατασταθεί στην περιοχή της Λέστερ. Στο 1ο λεπτό ο Πέδρο έχασε καλή ευκαιρία, ενώ στο 2' ο Σμάιχελ νίκησε Μάουντ και Πούλισιτς. Οι Μπλε ήταν καταιγιστικοί και στο 7' ο Μάουντ έδωσε... απαντήσεις! Ο νεαρός έκλεψε την μπάλα από τον Ν' Ντιντί και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-0. Οι Λονδρέζοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες να σφραγίσουν τη νίκη. Στο 21' η κεφαλιά του Μάουντ δε βρήκε στόχο, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Φουχς με σωτήριο τάκλιν στον Καντέ έσωσε τη Λέστερ.

Το σκηνικό στην επανάληψη διαφορετικό, με τη Λέστερ να πιέζει και με κύριο εκφραστή τον Μάντισον να απειλεί. Στο 49΄ο εξτρέμ των φιλοξενούμενων δε βρήκε στόχο, ενώ στο 58΄ το διαγώνιό του σουτ κατέληξε άουτ. Η κούραση των Μπλε από το ματς της Τετάρτης με τη Λίβερπουλ βγήκε στο γήπεδο και οι Αλεπούδες το εκμεταλλεύθηκαν. Ετσι, στο 67' ήρθε η ισοφάριση, με τον Ν' Ντιντί να... διορθώνει το λάθος του και να ισοφαρίζει με καρφωτή κεφαλιά. Η παρουσία του Γουίλιαν δε βοήθησε τους Μπλε, που αδυνατούσαν να φανούν απειλητικοί. Αντίθετα, η Λέστερ είχε φάσεις, αλλά Μάντισον και Βάρντι δεν μπόρεσαν να δώσουν τη νίκη.

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ζουμά, Έμερσον, Μάουντ, Ζορζίνιο (71’ Κόβασιτς), Καντέ, Πούλισιτς (71’ Γουίλιαν), Πέδρο, Ζιρού (61’ Αμπραχαμ)

Λέστερ: Σμάιχελ, Ρικάρντο, Έβανς, Σογιουνκού, Φουχς, Τσουνταρι (73’ Πρατ), Ν' Ντιντί, Τίλεμανς, Μάντισον, Πέρεθ (80’ Ολμπράιτον), Βάρντι

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα