Μπίλι Σαρπ: Πρώτο γκολ στην Premier League με υπομονή... 4.472 ημερών! (vid)

Μπίλι Σαρπ: Πρώτο γκολ στην Premier League με υπομονή... 4.472 ημερών! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπίλι Σαρπ: Πρώτο γκολ στην Premier League με υπομονή... 4.472 ημερών! (vid)

bet365

Μέχρι και τα 33 του χρόνια δεν είχε παίξει ποτέ στην Premier League. Το έκανε πρώτη φορά στη φετινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την αγαπημένη του Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πρώτο σουτ, πρώτο γκολ, πρώτος βαθμός για την ομάδα και δικαίωση που άργησε... 4.472 ημέρες!

Ο Σαρπ είναι ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στην αγγλική Football League. Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχει τα περισσότερα γκολ απ' οποιονδήποτε άλλον στις τρεις χαμηλότερες επαγγελματικές κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Έσπασε το απόλυτο ρεκόρ τον περασμένο Ιανουάριο και πλέον, έχει μετρήσει 227 τέρματα, με τα οποία ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν, έχοντας προετοιμαστεί πλέον για παρουσίες στα «σαλόνια» του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Στην Premier League δεν είχε παίξει ποτέ στην καριέρα του. Όταν η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είχε βρεθεί στην πρώτη κατηγορία, το 2006-2007, εκείνος έλειπε. Είχε φύγει από την ομάδα που τον μεγάλωσε... κανονικά, καθώς βρισκόταν στις τάξεις της από πιτσιρικάκι.

Στα 33 του χρόνια, έπαιξε για πρώτη φορά στην καριέρα του στη λαμπερή Λίγκα, έχοντας κάνει υπομονή 4.472 ημερών και το αποτέλεσμα ήταν τρομερό... Πρώτη εμφάνιση, πρώτο σουτ στον στόχο, πρώτο γκολ. Πάνω του, η φανέλα που αγαπάει περισσότερο απ' οποιαδήποτε άλλη. Έτρεξε αμέσως στον κόσμο, τρελαμένος...

Η μοίρα του το είχε φυλάξει καλά και τον έκανε να το απολαύσει...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα