Μαγκουάιρ: Επίσημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Κώστας Ζάλιαρης
Μαγκουάιρ: Επίσημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

bet365

Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι πλέον και επίσημα κομμάτι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία διέθεσε 80 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει, για να γίνει ο Άγγλος ποδοσφαιριστής ο ακριβότερος αμυντικός που έχει υπάρξει ποτέ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Ο 26χρονος αμυντικός μετακόμισε στο Ολντ Τράφορντ από τη Λέστερ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 6+1 ετών με τη νέα του ομάδα, αφήνοντας τις «αλεπούδες» έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας.

Από το 2017 και μετά, με τη νυν ομάδα του Ρότζερς, ο Μαγκουάιρ συμπλήρωσε 76 συμμετοχές και πέντε πέντε γκολ, ένα εκ των οποίων στο Άνφιλντ απέναντι στη Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν, σε ισοπαλία που κόστισε πολύ ακριβά στους «κόκκινους» στη διεκδίκηση του τίτλου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Απήλαυσα την θητεία μου στη Λέστερ και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους με όσους συνεργαστήκαμε, όπως επίσης και τους οπαδούς για τη στήριξή τους αυτά τα δύο χρόνια. Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σου χτυπάει την πόρτα, είναι τρομερή ευκαιρία.

Μίλησα με τον Σόλσκιερ και με ενθουσίασε το πλάνο και οι σκέψεις που έχει για την ομάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να χτίσει ένα σύνολο που θα πάρει τίτλους» ήταν τα λόγια του Χάρι Μαγκουάιρ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα