Εζίλ - Κολάσινατς: Εκτός μέχρι νεοτέρας μετά τη μάχη με τους ληστές

Εζίλ - Κολάσινατς: Εκτός μέχρι νεοτέρας μετά τη μάχη με τους ληστές

Κώστας Ζάλιαρης
Εζίλ - Κολάσινατς: Εκτός μέχρι νεοτέρας μετά τη μάχη με τους ληστές

bet365

Οι Σέαντ Κολάσινατς και Μεσούτ Εζίλ δεν συμμετείχαν στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στη Λυών για το Emirates Cup, αφού ο Έμερι θεώρησε προτιμότερο να τους αφήσει να παραμείνουν με τις οικογένειές τους μετά το τρομακτικό περιστατικό με τους ένοπλους ληστές.

Λοριάν - Παρί FC με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι δύο ποδοσφαιριστές, την περασμένη Πέμπτη βίωσαν μια από τις τρομακτικές τους εμπειρίες, όταν ληστές με μαχαίρια τους πλησίασαν για να κλέψουν το αυτοκίνητο του Γερμανού.

Ο Εζίλ σοκαρίστηκε έχοντας και τη σύζυγό του στο όχημα, με τον Κολάσινατς να τα βάζει με τους ληστές παρά το γεγονός πως εκείνοι κρατούσαν μαχαίρια κι αυτός είχε απλά... τις γροθιές του.

Ο Βόσνιος χαρακτηρίστηκε ώρας για την ενέργειά του και για τον τρόπο με τον οποίο υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του, ωστόσο, αμφότεροι έμειναν εκτός πλάνων για το ματς με τη Λυών (ήττα 2-1 για τους Λονδρέζους).

Όπως εξήγησε ο Έμερι: «Δεν ήταν 100% έτοιμοι πνευματικά για το παιχνίδι, είναι ιδιαίτερη περίσταση και προτιμήσαμε να τους αφήσουμε να είναι με τις οικογένειές τους και να νιώσουν ξανά ασφαλείς και ήρεμοι. Μίλησα μαζί τους και θεώρησα προτιμότερο να τους αφήσω να ξεκουραστούν. Θα δούμε μέρα με τη μέρα τι θα γίνει...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα