Λίβερπουλ - Κλοπ: «Μην περιμένετε μεταγραφές για φέτος»

Λίβερπουλ - Κλοπ: «Μην περιμένετε μεταγραφές για φέτος»

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Κλοπ: «Μην περιμένετε μεταγραφές για φέτος»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με ειλικρίνεια στους οπαδούς της Λίβερπουλ και εξήγησε ότι η ομάδα τους δομήθηκε σωστά την τελευταία διετία, ώστε να μην χρειάζεται ενίσχυση αυτό το καλοκαίρι.

Η Λίβερπουλ την προηγούμενη χρονιά βρέθηκε στο απόγειό της. Κατέκτησε το Champions League, έχασε με τρελό τρόπο και ρεκόρ βαθμών την Premnier League και έπαιξε το πιο ιδιαίτερο ποδόσφαιρο. Μεταγραφικά όμως αυτό το καλοκαίρι δεν έχει κινηθεί και όπως εξήγησε τώρα και ο Γιούργκεν Κλοπ, δεν πρόκειται να συμβεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

«Αυτό το καλοκαίρι δεν θα είναι το πιο έντονο μεταγραφικά για τη Λίβερπουλ. Επενδύσαμε πολλά την προηγούμενη διετία και δεν έχουμε τη δυνατότητα κάθε χρόνο να ξοδεύουμε με τον ίδιο ρυθμό. Εκτός από τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, μόνο δύο
club στον κόσμο μπορούν να πληρώνουν κάθε χρόνο, η Παρί και η Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, είμαστε καλά. Είμαι ευχαριστημένος με το πώς είναι η ομάδα. Συνεπώς, δεν είμαστε αγχωμένοι στο να κάνουμε κάποια κίνηση. Υπάρχουν λύσεις για κάθε περίπτωση».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα