Έλαμψε η νύχτα στο Περθ για τη φιλική νίκη της Γιουνάιτεντ (vids)

Έλαμψε η νύχτα στο Περθ για τη φιλική νίκη της Γιουνάιτεντ (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Έλαμψε η νύχτα στο Περθ για τη φιλική νίκη της Γιουνάιτεντ (vids)

bet365

Με τον κόσμο στο Περθ αλλά και την τοπική ομάδα να δημιουργούν φαντασμαγορική ατμόσφαιρα λόγω της πολύ μεγάλης περίστασης του φιλικού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκίνησαν με το δεξί στα φιλικά προετοιμασίας επικρατώντας 2-0 της Perth Glory.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ άφησε εκτός ομάδας τον τραυματία Ρομέλου Λουκάκου, τονίζοντας πως είχε ένα πολύ μικρό πρόβλημα το οποίο δεν υπήρχε λόγος για πιεστεί για να παίξει ο Βέλγος σε ένα φιλικό ματς.

Στο παιχνίδι, το οποίο ήταν το πρώτο για τη Γιουνάιτεντ στη φετινή καλοκαιρινή της προετοιμασία, ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν εκείνος που στο 60ο λεπτό με ωραίο γυριστό αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ, για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ο νεαρός, Τζέιμς Γκάρνερ (αμέσως μετά την είσοδό του με αλλαγή) με μακρινό σουτ, γράφοντας το τελικό 2-0 στην αναμέτρηση.

Έκαναν ντεμπούτο στο δεύτερο ημίχρονο τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Μάντσεστερ, Ντάνιελ Τζέιμς και Γουάν – Μπισάκα.

Οι 11 με τους οποίους ξεκίνησε η Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Νταλότ, Τουανθέμπε, Τζόουνς, Γιάνγκ, Αντρέας Περέιρα, Μάτιτς, Τσονγκ, Λίνγκαρντ, Τζέιμς, Μαρσιάλ

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Σόλσκιερ στο δεύτερο ημίχρονο: Περέιρα, Γουάν – Μπισάκα, Σμόλινγκ, Μάρκος Ρόχο, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Μάτα, Γκόμες, Ράσφορντ, Γκρίνγουντ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα