Ανακοινώνεται μέχρι την Πέμπτη ο Λάμπαρντ, δεν ζήτησε πίστωση χρόνου!

Ανακοινώνεται μέχρι την Πέμπτη ο Λάμπαρντ, δεν ζήτησε πίστωση χρόνου!

Κώστας Ζάλιαρης
Ανακοινώνεται μέχρι την Πέμπτη ο Λάμπαρντ, δεν ζήτησε πίστωση χρόνου!

bet365

Ο Φρανκ Λάμπαρντ, μέχρι την Πέμπτη θα είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Τσέλσι, εντυπωσιάζοντας τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και τη συνεργάτιδά του, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, όταν είπε πως δεν θέλει... χάρες και πίστωση χρόνου λόγω της ιστορίας του με τον σύλλογο!

Ο «Φράνκι» θα κρατήσει σταθερά στα χέρια του το «τιμόνι» των «μπλε» του Λονδίνου, όμως, θέλει να κριθεί και να τον αντιμετωπίζουν οι διοικούντες σαν έναν προπονητή, όπως είναι όλοι.

Καμία ειδική μεταχείριση, καμία πίστωση χρόνου, καμία... χάρη επειδή είναι αυτός που είναι και έχει γράψει χρυσή ιστορία με τη φανέλα της Τσέλσι.

Αυτό, εντυπωσίασε τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και τη συνεργάτιδά του, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα.

Επιπλέον, η κουβέντα για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου και τις απολαβές του Λάμπαρντ διήρκησε ελάχιστα λεπτά, αφού, ο Λάμπαρντ θέλει σαν τρελός να βρεθεί στον πάγκο του κλαμπ και δεν υπολογίζει αυτή τη στιγμή μπροστά σε αυτή την ευκαιρία, τα μηδενικά στο συμφωνητικό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα