Τελευταία σεζόν του Νταβίντ Σίλβα στη Σίτι (vid)

Τελευταία σεζόν του Νταβίντ Σίλβα στη Σίτι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τελευταία σεζόν του Νταβίντ Σίλβα στη Σίτι (vid)

bet365

Ο Νταβίντ Σίλβα έκανε γνωστό πως η αγωνιστική περίοδος 2019-2020 θα είναι και η τελευταία του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας αποφασίσει ν' αποχωρήσει από τους «πολίτες» στη συμπλήρωση μιας 10ετίας!

Ο Ισπανός χαφ που... λύνει και δένει από τη μέρα που μετακόμισε στο Μάντσεστερ, πίσω στο 2010, γνωστοποίησε πως η προσεχής σεζόν θα είναι και η τελευταία που θα αγωνιστεί με την γαλάζια φανέλα των Πρωταθλητών Αγγλίας.

Έχοντας επιλέξει να δοκιμάσει την τύχη του στην Premier League από το 2010, ο Νταβίντ Σίλβα έχει πανηγυρίσει τέσσερα πρωταθλήματα, ισάριθμα League Cup, δύο Κύπελλα και είναι εκ των μεγαλύτερων πρωταγωνιστών κάθε διαφορετική χρονιά.

Δίνοντας συνεχώς ποιότητα είτε στη μεσαία γραμμή, είτε λίγο πιο μπροστά ανάλογα τη θέση στην οποία τοποθετείται κάθε φορά, ο Νταβίντ Σίλβα φροντίζει να ξεχωρίζει και η Μάντσεστερ Σίτι θα απολαύσει τις υπηρεσίες του για έναν τελευταίο χρόνο, μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι...

«Στη συμπλήρωση 10 χρόνων πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσει ο κύκλος. Η Σίτι ήθελε να παραμείνω για δυο χρόνια ακόμα, αλλά αποφάσισαν να ανανεώσω το συμβόλαιο για ένα έτος και να βάλω τέλος το 2020» είπε χαρακτηριστικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα