ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Γουίλσιρ: «Δεν είχα μυαλό για ποδόσφαιρο, μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία με τον γιο μου» (vid)

Γουίλσιρ: «Δεν είχα μυαλό για ποδόσφαιρο, μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία με τον γιο μου» (vid)

Γουίλσιρ: «Δεν είχα μυαλό για ποδόσφαιρο, μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία με τον γιο μου» (vid)

Πραγματοποιώντας μια συγκλονιστική εξομολόγηση, ο Τζακ Γουίλσιρ φανερώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής και της καριέρας του, όταν το 2015 προσπαθούσε να βοηθήσει τον μικρό του γιο στην μεγάλη περιπέτεια της υγείας του και σκέφτηκε μέχρι και να παρατήσει το ποδόσφαιρο, αδιαφορώντας για τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε!

Ο Άγγλος χαφ που θα μπορούσε να έχει πετύχει πολλά περισσότερα πράγματα βάσει της ποιότητάς του, αν δεν είχε ν' αντιμετωπίσει τόσους πολλούς τραυματισμούς, μίλησε ανοιχτά για την τεράστια περιπέτεια του γιου του, το 2015 και τον αντίκτυπο που είχε σ' εκείνον και την καριέρα του.

Τονίζει πως δεν συμμετείχε σε θεραπείες και προπονήσεις αφού μπαινόβγαινε σε νοσοκομεία όταν το 4χρονο παιδί του πάθαινε συνεχώς κρίσεις, τονίζοντας πως υπήρχαν πολλά βράδια που έτρεχε στα νοσοκομεία δίχως να ξέρει τι να κάνει.

Αυτό που δεν θα ξεχάσει ποτέ, είναι η κατανόηση του Βενγκέρ που του έδωσε πολύ χρόνο και δεν απαίτησε από τον Γουίλσιρ ν' αφήσει την οικογένειά του για να κάνει θεραπείες...

«Έχω αντιμετωπίσει διάφορους τραυματισμούς που είχαν αντίκτυπο στην ψυχολογία μου. Πάντοτε όμως, σκέφτομαι μια συγκεκριμένη περίπτωση. Ήταν 2016, ίσως και 2015, όταν τραυματίστηκα σε προπόνηση. Θυμάμαι ότι βρισκόμουν σε καλό δρόμο για να επανέλθω στο επίπεδο που ήθελα και ξαφνικά ο 4χρονος γιος μου αντιμετώπισε πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πάθαινε κρίσεις και έπεφτε στο πάτωμα... Συνέβη πολλές φορές για τρεις ή τέσσερις μήνες και υπήρχαν πολλές μέρες που τα μεσάνυχτα ξυπνούσαμε και τρέχαμε στο νοσοκομείο. Θυμάμαι να λέω στη σύζυγό μου ότι δεν ήξερα τότε αν το άντεχα όλο αυτό, δεν είχα μυαλό για το ποδόσφαιρο.

Θυμάμαι να μη μπορούμε να κοιμηθούμε γιατί δεν ξέραμε τι συνέβαινε στο παιδί μας και τι να περιμένουμε. Κάτι τέτοια πράγματα σε κάνουν να καταλάβεις ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι τα πάντα. Ο Βενγκέρ με είχε βοηθήσει πολύ και γι' αυτό τον μνημονεύω κάθε φορά και θα του είμαι ευγνώμων. Μου έλεγε “παλεύεις με την υγεία του γιου σου, πάρε όσο χρόνο θέλεις...”. Γι' αυτό και άργησα τόσο να επιστρέψω. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να συμβαίνει στο σπίτι του καθενός, όταν φεύγει από την προπόνηση και κλείνουν τα φώτα στο γήπεδο. Απλά έλεγαν όλοι πως είμαι εύθραυστος, συνεχώς τραυματίζομαι και δεν μπορώ να επιστρέψω.

Τους πρώτους τέσσερις μήνες εκείνης της περιόδου ήμουν τραυματίας αλλά δεν έκανα θεραπείες. Απλά μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία για τον γιο μου. Δεν με ένοιαζε το ποδόσφαιρο για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Ήθελα να γίνει καλά το παιδί μου. Ναι, είναι πολύ όμορφο να είσαι ποδοσφαιριστής, αλλά η οικογένεια πάντοτε έρχεται πρώτη...». 

Best of internet