Κέιν: «Θα κουβαλάω τις αποτυχίες όλο το καλοκαίρι»!

Κώστας Ζάλιαρης
Κέιν: «Θα κουβαλάω τις αποτυχίες όλο το καλοκαίρι»!

bet365

Ο Χάρι Κέιν παραδέχθηκε πως η απώλεια του Champions League με την ήττα στον τελικό από τη Λίβερπουλ και ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του Nations League, του έκαναν... μαύρο το φετινό καλοκαίρι!

Ο Άγγλος στράικερ που ήταν φανερά ανέτοιμος και εκτός κλίματος στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου και δεν έκανε τίποτα καλό για την Τότεναμ, αγωνίστηκε ως αλλαγή στον ημιτελικό του Nations League κόντρα στην Ολλανδία, το βράδυ της Πέμπτης.

Και στα δυο παιχνίδια αποχώρησε από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι και τόνισε πως οι αρνητικές εμπειρίες που ήρθαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, του έκαναν... μαύρο το καλοκαίρι.

«Είναι σημαντικό να προσπαθήσω να γεμίσω ξανά τις μπαταρίες μου και να φρεσκάρω το μυαλό μου προτού επιστρέψω για την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν. Θα πονάει για πολύ καιρό αυτό... Θα το κουβαλάω μαζί μου όλο το καλοκαίρι... Είναι ένα άθλημα όμως και πρέπει να προσπαθήσω να μάθω απ' όσα συνέβησαν... Αυτό οφείλω να κάνω ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής» ανέφερε ο Χάρι Κέιν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα