Ποτσετίνο: «Το ποδόσφαιρο σε στέλνει εκεί που θέλει...»

Ποτσετίνο: «Το ποδόσφαιρο σε στέλνει εκεί που θέλει...»

Ποτσετίνο: «Το ποδόσφαιρο σε στέλνει εκεί που θέλει...»

bet365

Στην... ποδοσφαιρική του μοίρα αφήνει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τις εξελίξεις γύρω από το μέλλον του στην προπονητική, τονίζοντας πως το άθλημα αποδίδει στον καθένα όσα πραγματικά του αξίζουν...

Ο Αργεντινός τεχνικός της Τότεναμ, μίλησε στην εκπομπή «Partidazo de COPE» και όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για τις σκέψεις που κάνει αναφορικά με την παραμονή του στα «σπιρούνια» και τα επόμενα χρόνια ή για το ξεκίνημα μιας νέας περιπέτειας, είπε:

«Δεν έχω στόχο αυτή τη στιγμή, δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει μακρινά όνειρα. Το ποδόσφαιρο σε στέλνει εκεί που θέλει και σου δίνει αυτό που αξίζεις. Στην Τότεναμ, διανύσαμε ένα 5ετές πλάνο στο οποίο θέλαμε να παίξουμε στο Champions League τη χρονιά που θα μπαίναμε στο νέο μας γήπεδο και τελικά παίζουμε στη διοργάνωση εδώ και τρία χρόνια.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το πρότζεκτ και τους στόχους που θα υπάρχουν για να προχωρήσουμε. Πάνω απ' όλα, όμως, αν και ακούγεται σκληρό, ο απώτερος σκοπός μας ήταν να τελειώσουμε το γήπεδο και να μπει η ομάδα στο νέο σπίτι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα