Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Γκουαρδιόλα δεν πάει στη Γιουβέντους»

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Γκουαρδιόλα δεν πάει στη Γιουβέντους»

bet365

Οι Ιταλοί επιμένουν για deal ανάμεσα στη Γιουβέντους και τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ωστόσο οι Πολίτες διέψευσαν τα όσα ακούγονται!

Οι Ιταλοί μίλησαν για τετραετές συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρδιόλα με τη Γιουβέντους, γεγονός που προκάλεσε σάλο σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Ωστόσο, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Μάντσεστερ, Αλμπέρτο Γκαλάσι σε δηλώσεις του στο Sky Sport Italia διέψευσε τα όσα ακούγονται «Ως μέλος του δ.σ. της ομάδας εκπλήσσομαι που διαβάζω ένα τέτοιο σενάριο. Είναι ο προπονητής της Σίτι και θέλει να μείνει μαζί μας. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί συμβαίνει αυτό, είναι ψέματα. Το πρώτο που κάνει ένα σοβαρό club σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να έρθει σε επαφή με τον άλλο σύλλογο. Τα όσα γράφονται δεν έχουν κανένα νόημα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Σίτι πρέπει να διαψεύδει διαρκώς αυτά που ακούγονται. Ο Γκουαρδιόλα δε θέλει να φύγει» κατέληξε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα