Έφτασαν στα 105 εκατ.ευρώ οι αποζημιώσεις του Αμπράμοβιτς σε προπονητές της Τσέλσι!

Έφτασαν στα 105 εκατ.ευρώ οι αποζημιώσεις του Αμπράμοβιτς σε προπονητές της Τσέλσι!

Έφτασαν στα 105 εκατ.ευρώ οι αποζημιώσεις του Αμπράμοβιτς σε προπονητές της Τσέλσι!

bet365

Μετά και τη δικαστική νίκη του Αντόνιο Κόντε που εξασφάλισε 10 εκατομμύρια από την Τσέλσι, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς πλέον έχει ξεπεράσει τα 100 εκατ.ευρώ σε αποζημιώσεις προς τους απολυθέντες προπονητές από τους «μπλε» του Λονδίνου!

Η... κακή συνήθεια του Ρώσου μεγιστάνα της Τσέλσι που δεν αφήνει και πολύ χρόνο στους ανθρώπους που κάθονται στον πάγκο της ομάδας του ώστε να επιδείξουν το έργο που θέλουν, είναι γνωστή.

Όπως επίσης είναι γνωστό ότι κάθε λίγο και λιγάκι... βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να βγάλει τα εκατομμύρια που αντιστοιχούν στις αποζημιώσεις των προπονητών που έχουν απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία του κλαμπ.

Έπειτα και από την τελευταία εξέλιξη με τον Αντόνιο Κόντε και τη δικαστική του διαμάχη με τον σύλλογο, το συνολικό ποσό που έχει προσφέρει ο Αμπράμοβιτς σε τεχνικούς τους οποίους έδιωξε από την Τσέλσι, έφτασαν στα 105 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν ο πρώτος της εποχής του Ρώσου στην ιδιοκτησία της Τσέλσι, λαμβάνοντας 6,5 εκατ.ευρώ, για να έρθει έπειτα ο Ζοσέ Μουρίνιο και στο φινάλε της πρώτης του θητείας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» να λάβει 26 εκατομμύρια αποχωρώντας!

Εν συνεχεία ο Άβρααμ Γκραντ πήρε 5,5 εκατ.ευρώ, ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι τα πήρε... χοντρά με 14.5 εκατομμύρια και ο Κάρλο Αντσελότι έλαβε άλλα 6,5 εκατ.ευρώ.

Στην τελευταία 10ετία, ο Αντρέ Βίλας – Μπόας πήρε 13,5 εκατομμύρια για να φύγει από τον πάγκο και να... πάρει η Τσέλσι το Champions League του 2012 στο Μόναχο, ενώ, ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο λίγους μήνες αργότερα έλαβε 11,5 εκατ., έχοντας αποκλείσει την ομάδα από τη φάση των ομίλων του Champions League ως Πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Στη δεύτερη θητεία του κι όταν απομακρύνθηκε μαζί με το τεχνικό του επιτελείο, ο Ζοσέ Μουρίνιο, έλαβε περίπου άλλα 10 εκατομμύρια...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα