«Η Άρσεναλ ετοιμάζεται να σπάσει τη ρήτρα των 36 εκατ. ευρώ για Μανωλά»

Gazzetta team
«Η Άρσεναλ ετοιμάζεται να σπάσει τη ρήτρα των 36 εκατ. ευρώ για Μανωλά»

bet365

Σύμφωνα με νέα ρεπορτάζ από την Ιταλία αναμένεται πρόταση 36 εκατομμυρίων ευρώ της Άρσεναλ στη Ρόμα για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

100% Επιστροφή* χρημάτων Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όπως αναφέρει η Messaggero, η Άρσεναλ σκέφτεται σύντομα να κάνει επίσημη πρόταση στη Ρόμα για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, ο οποίος βρίσκεται πλέον στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας.

Το πλάνο του Ουνάι Έμερι είναι να αποκτήσει η Αρσεναλ το ελληνικό δίδυμο με Παπασταθόπουλο και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας και οι Κανονιέρηδες είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τα 36 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του Έλληνα διεθνή αμυντικού.

Όπως τονίζεται, το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μανωλά πάντα υπάρχει, όμως τη δεδομένη στιγμή αυτή που φαίνεται πιο «ζεστή» είναι η Άρσεναλ.

Μάλιστα, σκάουτς των Κανονιέρηδων έχουν τσεκάρει αρκετά τη φετινή σεζόν τον Μανωλά, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στους Ρωμαίους ως το καλοκαίρι του 2022.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι εκτός από την Premier League, ενδιαφέρον για τον Έλληνα στόπερ έχει υπάρξει και από τη Serie A και συγκεκριμένα από τη Γιουβέντους.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα