Η νέα φανέλα της Γιουνάιτεντ είναι φόρος τιμής στο τρεμπλ του '99 (pics)

Η νέα φανέλα της Γιουνάιτεντ είναι φόρος τιμής στο τρεμπλ του '99 (pics)

Η νέα φανέλα της Γιουνάιτεντ είναι φόρος τιμής στο τρεμπλ του '99 (pics)

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε επίσημα την εμφάνιση της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Πολ Πογκμπά σε πρώτο πλάνο και τις ημερομηνίες του τρεμπλ του 1999 σε αρκετά σημεία της φανέλας...

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αποφάσισαν ν' αποδώσουν έναν φόρο τιμής στο επικό τρεμπλ που κατέκτησαν πριν από 20 χρόνια, ενόψει και του μεγάλου reunion που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του μήνα στο «Ολντ Τράφορντ» με τους 22 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον τελικό του Champions League με τη Μπάγερν Μονάχου, στη Βαρκελώνη!

Στη νέα φανέλα της Γιουνάιτεντ, υπάρχουν στα δυο μανίκια οι αριθμοί 90' + 1' και 90' + 3' που υποδηλώνουν τα λεπτά στα οποία επιτεύχθηκαν τα γκολ των Σέριγχαμ και Σόλσκιερ στον τελικό με τους Βαυαρούς, ενώ, υπάρχουν ακόμα οι ημερομηνίες, τα γήπεδα και οι αντίπαλοι κόντρα στους οποίους επιβεβαιώθηκε η κατάκτηση τόσο του ευρωπαϊκού τροπαίου, όσο και του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Αγγλίας.

Μάλιστα, η εμφάνιση του τερματοφύλακα σε μωβ απόχρωση είναι ίδια με αυτή που φορούσε πριν από 20 χρόνια ο Πέτερ Σμάιχελ κάτω απ' τα δοκάρια της ομάδας...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα