Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κάρντιφ 0-2

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κάρντιφ 0-2

bet365

Με τον χειρότερο τρόπο τελείωσε την Premier League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους «κόκκινους διαβόλους» να χάνουν και από την υποβιβασμένη Κάρντιφ στο Ολντ Τράφορντ με 2-0.

Να φύγει και να μην ξαναγυρίσει αυτή η χρονιά θέλουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι... κόκκινοι διάβολοι συνεχίζοντας τις κάκιστες εμφανίσεις έχασαν και από την υποβιβασμένη Κάρντιφ στο Ολντ Τράφορντ με 2-0 και ολοκλήρωσαν την φετινή Premier League στην 6η θέση.

Πλέον η ομάδα του Σόλσκιερ περιμένει να δει τι θα γίνει στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Γουότφορντ. Αν το πάρουν οι πρωταθλητές, τότε η Γιουνάιτεντ θα παίξει στους ομίλους του Europa League, ενώ αν το παίξει η ομάδα του Χολέμπας (δεν θα αγωνιστεί λόγω καρτών), θα βρεθεί στον δεύτερο προκριματικό.

Στα του σημερινού αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν για ακόμα μία φορά κάτω του μετρίου, όπως είναι άλλωστε και στο μεγαλύτερο διάστημα ειδικά του τελευταίου μήνα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την υποβιβασμένη Κάρντιφ ήταν ο Μέντεζ-Λάινγκ που αρχικά άνοιξε το σκορ στο 23' με πέναλτι και έκανε το 0-2 στο 54'.

Η Γιουνάιτεντ μπορεί να είχε κακό πρωτάθλημα, ωστόσο η άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, η Σίτι μετά το 4-1 μέσα στην Μπράιτον κατέκτησε τον τίτλο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Σμόλινγκ. Τζόουνς (46' Μαρσιάλ), Νταλότ (74' Βαλένσια), Πογκμπά, Λίνγκαρντ, Περέιρα (74' Γκόμες), ΜακΤομινέι, Γκρίνγουντ, Ράσφορντ.

Κάρντιφ: Έθεριτζ, Πελιτιέ, Μανγκά, Μόρισον, Μπένετ, Γκούναρσον (58' Ρίτσαρτς), Μπακούνα, Ρέιντ, Μέρφι, Μέντεζ-Λάινγκ (80' Χόιλετ), Ζοχόρ (74' Ουορντ).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα