Κλοπ στους παίκτες πριν την ανατροπή: «Δείξτε αρχ#@$@, πιστέψτε το και θα γίνει»!

Κλοπ στους παίκτες πριν την ανατροπή: «Δείξτε αρχ#@$@, πιστέψτε το και θα γίνει»!

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ να πιστέψουν ότι μπορούσαν να πετύχουν το ακατόρθωτο και να δείξουν αρχ@#!@$ στη ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα, όπως το αποκάλυψε ο Ντέγιαν Λόβρεν.

Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων», στη συνέντευξη Τύπου μετά το 4-0 επί των «μπλαουγκράνα» στο «Άνφιλντ», τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του πέτυχαν κάτι εκπληκτικό και πως αυτό που τους είπε πριν από το ματς ήταν πως: «Κανονικά είναι κάτι αδύνατο, αλλά επειδή είστε εσείς και σας πιστεύω, μπορείτε να το πετύχετε».

Ο Λόβρεν, που έμεινε στον πάγκο για να παίξει ο Ματίπ δίπλα στον Φαν Ντάικ στα στόπερ, αποκάλυψε στο επίσημο κανάλι της Λίβερπουλ όλη την ομιλία του Κλοπ στ' αποδυτήρια πριν από την έναρξη του επικού ημιτελικού της Τρίτης...

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Κλοπ. Πριν από το παιχνίδι ήταν εκπληκτική η ομιλία του. Μας ανέβασε όλους ψυχολογικά. Ήταν τόσο “πιστέψτε το! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας ότι μπορείτε να το κάνετε”. Ήταν λόγια που δεν είχα ακούσει ποτέ ξανά. Μας είπε “παιδιά, πιστέψτε το. Ένα ή δυο γκολ, ακόμα κι αν δεν καταφέρετε να βάλετε γκολ στα πρώτα 15, 20 λεπτά, ακόμα κι αν φτάσει ο χρόνος στο 65', το 66' και το 67', να έχετε πίστη ότι μπορείτε να σκοράρετε και μετά το Άνφιλντ θα μας στηρίξει. Εμπιστευθείτε με, μπορούμε να το πετύχουμε. Το κάναμε απέναντι στη Ντόρτμουντ, μπορούμε και τώρα. Απλά δείξτε αρχ$!@$@. Και θα τα καταφέρουμε»!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα