Χάντερσφιλντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Χάντερσφιλντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

bet365

Η υποβιβασμένη Χάντερσφιλντ απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι έσβησε κάθε ελπίδα των Κόκκινων για τετράδα.

Απέναντι στην υποβιβασμένη Χάντερσφιλντ η Μάντσεστερ έπαιζε όλη τη χρονιά, αφού μόνο με νίκη έμενε ζωντανή στη μάχη της τετράδας. Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε ασυνεπής σε ακόμα ένα ραντεβού, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας και είδε το όνειρο του Champions League να χάνεται. Μάλιστα, η Μάντσεστερ είναι η μοναδική ομάδα που έχει παίξει περισσότερες από μια φορές στο John Smith στην Premier League και δεν έχει κερδίσει.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη αξιόλογη στιγμή του παιχνιδιού. Στο 8ο λεπτό ο ΜακΤόμινεϊ έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την αντίπαλη περιοχή έκανε το σουτ και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Λεσλ. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, ο Σκωτσέζος είχε ακόμα ένα καλό σουτ, αλλά μέχρι εκεί. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό, χώρους και απείλησαν στο 39' με τον Γκραντ και στο 41' με τον Πρίτσαρτ. Ο Σόλσκιερ πέρασε τον Ερέρα στο ματς, είδε τον κάκιστο Αλέξις να τραυματίζεται, με τον Τσονγκ να παίρνει τη θέση του Χιλιανού. Τίποτα δεν άλλαξε για τους Κόκκινους, αντίθετα στο 60' ήρθε το σοκ της ισοφάρισης. Από... βολέ του Λεσλ και τραγική αντίδραση της άμυνας, ο Μπενζά με το δεξί πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Premier League. H Μάντσεστερ προσπάθησε να αντιδράσει , αλλά στο 82' ο Ράσφορντ είδε τη μπάλα να περνά άουτ, ενώ ο Τσονγκ στο 88' δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λεσλ. Μάλιστα, στην επόμενη φάση, ο Πογκμπά είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι!


Χάντερσφιλντ: Λεσλ, Κονγκολό, Σίντλερ, Μπακούνα, Ντουρμ (46’ Σμιθ), Χογκ, Μόι, Λέβε, Μπενζά (90+1’ Ντιακαμπί), Πρίτσαρτ, Γκραντ


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Λίντελοφ (83’ Νταλότ), Γιανγκ, Σο, Μάτιτς (53’ Ερέρα), ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Μάτα, Σάντσες (54’ Τσονγκ), Ράσφορντ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα