Μπόρνμουθ - Τότεναμ 1-0

Gazzetta team
Μπόρνμουθ - Τότεναμ 1-0

bet365

Η Τότεναμ με εννιά παίκτες, λόγω των αποβολών των Σον και Φόιτ, γνώρισε την ήττα (1-0) από την Μπόρνμουθ στις καθυστερήσεις και πλέον η τετράδα μπαίνει σε κίνδυνο.

Επιστροφή χρημάτων* στο Νιουκάστλ - Λίβερπουλ και σούπερ αποδόσεις στην Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για τους Σπερς τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πιο εύκολα στη Νότια Ακτή κόντρα στην Μπόρνμουθ, αλλά παίζοντας για όλο το δεύτερο μέρος με εννιά παίκτες λόγω των αποβολών των Σον και Φόιτ, μάλλον το 0-0 θα τους άφηνε ικανοποιημένους. Στο 91' όμως μια κεφαλιά του Άκε ύστερα από κόρνερ έδωσε τη νίκη στην Μπόρνμουθ, με την Τότεναμ πλέον να πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε την τελευταία αγωνιστική την Έβερτον για να εξασφαλίσει την είσοδό της στην τετράδα και την έξοδο στο επόμενο Champions League.

Η Τότεναμ τα έκανε όλα τέλεια στο πρώτο ημίχρονο, αλλά που να φανταζόταν ότι θα έπεφτε πάνω σε έναν φοβερό Μαρκ Τρέιβερς στο ντεμπούτο του με την Μπόρνμουθ. Κι αυτό γιατί ο 19χρονος Ιρλανδός γκολκίπερ... κατέβασε ρολά αποκρούοντας τέσσερις ωραίες προσπάθειες των Σπερς στα πρώτα 45 λεπτά! Λίγο πριν βγει το πρώτο μέρος, όμως, ένα σπρώξιμο του Σον πάνω στον Λέρμα στοίχισε στον Νοτιοκορεάτη την κόκκινη κάρτα.

Ο Ποτσετίνο πέρασε στο παιχνίδι τον Φόιτ αντί του Αλντερβάιρελντ στο ημίχρονο, αλλά ο Αργεντινός αμυντικός δύο λεπτά μετά σηκώνοντας ψηλά το πόδι του σε μια διεκδίκηση αντίκρισε κι αυτός την απ' ευθείας κόκκινη αφήνοντας την Τότεναμ με εννιά παίκτες!

Παρά το σημαντικό αριθμητικό τους μειονέκτημα, οι Σπερς είχαν το πάνω χέρι, πιέζοντας σε ορισμένες περιπτώσεις την Μπόρνμουθ, η οποία πάντως αντέδρασε αλλά ο Γιορίς είπε «όχι» σε σουτ του Αϊμπ στο 74' και σε κεφαλιά του του Μουσέ στο 80'. Δεν έγινε όμως το ίδιο και στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Άκε, η οποία έβαλε την Τότεναμ σε μπελάδες αναφορικά με την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για το Champions League της επόμενης σεζόν.

Μπόρνμουθ (Έντι Χάου): Τρέιβερς, Κλάιν, Σμιθ, Κουκ, Ακε, Σίμπσον, Φρέιζερ, Αϊμπ (76' Μουσέ), Λέρμα, Γουίλσον, Κινγκ

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Γιορίς, Ρόουζ, Αλντερβάιρελντ (46' Φόιτ), Τρίπιερ, Σάντσες, Σισοκό (82' Ντέιβις), Ερικσεν, Λούκας, Ντέλε Αλι, Ντάιερ (46' Γουανιάμα), Σον

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα