Νούνο: «Οι Γουλβς δεν σκέφτονται την Ευρώπη»

Νούνο: «Οι Γουλβς δεν σκέφτονται την Ευρώπη»

Gazzetta team
Νούνο: «Οι Γουλβς δεν σκέφτονται την Ευρώπη»

bet365

Οι Γουλβς είναι κοντά στην έξοδό τους σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για πρώτη φορά μετά το 1980, αλλά ο προπονητής τους, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, κρατά την μπάλα χαμηλά.

Οι Γουλβς βρίσκονται στην έβδομη θέση και έχουν τέσσερις βαθμούς πάνω από τη Γουότφορντ και την Έβερτον, ενώ ακολουθεί η Λέστερ, που παίζει την Κυριακή με την Άρσεναλ και βρίσκεται στο -6. Αν γίνει το... φυσιολογικό και η Γουότφορντ χάσει από την Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό Κυπέλλου, τότε η έβδομη θέση δίνει πρόκριση στο Εuropa League.

Για τον Νούνο ωστόσο ακόμα όλα είναι ανοιχτά: «Ο τελικός του Κυπέλλου πρέπει να γίνει, οπότε γιατί να προβληματιζόμαστε για οτιδήποτε άλλο; Δεν ήταν ποτέ ο στόχος μας να βγούμε στην Ευρώπη. Ο ανταγωνισμός στην Premier League είναι πολύ σκληρός και πρέπει να ξέρουμε από πού ήρθαμε. Πέρυσι παίζαμε, με όλο το σεβασμό, απέναντι στην Μπέρτον και τώρα είμαστε εδώ. Έχουμε πετύχει την παραμονή και πάμε για να βγούμε στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Δεν το σκεφτόμαστε λοιπόν, η έβδομη θέση δεν εγγυάται τίποτα. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το τελευταίο ματς στο Μολινό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα