Εκδίκηση και... 7η θέση η Γουλβς (vids)

Gazzetta team
Εκδίκηση και... 7η θέση η Γουλβς (vids)

bet365

Η Γουλβς πήρε εκδίκηση για τον αποκλεισμό από το κύπελλο, επικράτησε 2-1 της Γουότφορντ και αγκάλιασε την 7η θέση. Σώθηκε η Σαουθάμπτον!

«Αν παίξει για την εκδίκηση μπορεί να… τυφλωθείς και να χάσεις τη συγκέντρωση» τόνιζε ο Νούνο πριν το ματς με τη Γουότφορντ και οι παίκτες του κατάφεραν να μείνουν προσηλωμένοι. Η Γουλβς πήρε μεγάλο διπλό 2-1 στην έδρα της Γουότφορντ και μαζί με την... εκδίκηση για τον αποκλεισμό από το κύπελλο αγκάλιασε την 7η θέση. Αλλωστε, οι Λύκοι βρέθηκαν στο +4 από Εβερτον, Γουότφορντ και με νίκη επί της υποβιβασμένης Φούλαμ τη σφραγίζουν! Ο Χιμένεθ στο 41ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ωστόσο ο Γκρέι στο 49' έφερε το ματς στα ίσα για τους Χόρνετς! Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με τον Ντιόγκο Ζότα να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο.

Σώθηκε η Σαουθάμπτον!
Ισόπαλη 3-3 εντός έδρας με τη Μπόρνμουθ αναδείχθηκε η Σαουθάμπτον στην πιο... γλυκιά ισοπαλία της σεζόν! Οι Αγιοι με το βαθμό που απέσπασαν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή στην Premier League, αφού βρέθηκαν στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη δυο στροφές πριν το τέλος. Ο Σέιν Λονγκ στο 12ο λεπτό με πλασέ άνοιξε το σκορ για τη Σαουθάμπτον, ωστόσο στο 16' είχε δοκάρι στη μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία της σεζόν! Η Μπόρνμουθ πήρε την πρωτοβουλία, ισοφάρισε στο 20ο λεπτό με τον Γκόσλινγκ και στο 32' με τον Γουίλσον πέτυχε το 2-1. Ο Γουόρντ στο 55' πέτυχε το 2-2 για τους γηπεδούχους, ενώ στο 67' ο Τάργκετ σημείωσε το 3-2. Λίγο πριν το τέλος ο Γουίλσον διαμόρφωσε το 3-3!

Η Φούλαμ... ρίχνει την Κάρντιφ
Η υποβιβασμένη Φούλαμ «ξύπνησε» αργά, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να στείλει στον... γκρεμό την Κάρντιφ. Οι Λονδρέζοι επικράτησαν 1-0 των Ουαλών εντός έδρας, πετυχαίνοντας έτσι την τρίτη διαδοχική νίκη! Η Κάρντιφ έμεινε στο -3 από τη ζώνη παραμονής, αλλά με ματς περισσότερο από τη Μπράιτον. Οι γηπεδούχοι «πάγωσαν» με τον τραυματισμό του Οντόι που τραυματίστηκε στο κεφάλι και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά αποχωρώντας με φορείο και μάσκα οξυγόνου. Ωστόσο, στο 79' ο Μπάμπελ με υπέροχο σουτ διαμόρφωσε το 1-0. Στις καθυστερήσεις οι Ουαλοί έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, μιας και η προσπάθεια του Χόιλετ σταμάτησε στο δοκάρι.

Εχασε την ευκαιρία η Εβερτον
Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν στο Selhurst Park, Κρίσταλ Πάλας και Έβερτον, με τα «ζαχαρωτά» να μένουν στο -4 από την 7η θέση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο, αλλά όχι την ουσία να πάρουν κάτι περισσότερο. Η Εβερτον πίεσε και στην επανάληψη, ωστόσο δε βρήκε ποτέ το πολυπόθητο τέρμα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα