Γουλβς – Αρσεναλ 3-1: Ξανά τριάρα και αντίο τετράδα (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Γουλβς – Αρσεναλ 3-1: Ξανά τριάρα και αντίο τετράδα (vid)

bet365

Μετά την Κρίσταλ Πάλας εντός, η Αρσεναλ δέχτηκε ξανά τρία (3-1), με τη Γούλβς να της τα έχει βάλει από ημίχρονο και να την αφήνει εκτός Champions League. Γύρισε με γκολ ο Παπασταθόπουλος.

Η Γιουνάιτεντ γνώριζε την ήττα και έμενε από κάτω. Η Αρσεναλ λοιπόν είχε την ευκαιρία με το έξτρα ματς της, την έξοδο στο «Μολινό», για να επιστρέψει στην τετράδα. Ωστόσο, αντί να μπει κόντρα στη Γουλβς με το μαχαίρι στα δόντια, βρέθηκε στα αποδυτήρια για ημίχρονο με το εις βάρος της 3-0. Τελικά η ήττα ήρθε με 3-1, καθώς ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που εξέτισε τιμωρία δύο αγωνιστικών, επέστρεψε με γκολ. Μόνο που η ομάδα του έχει τα χάλια της, καθώς την Κυριακή είχε δεχτεί ξανά τριάρα και δείχνει να χάνει το τρένο του Champions League.

Οι Λύκοι άνοιξαν τον χορό με φαουλάρα του Ρουμπέν Νέβες (28'), ο Ντόχερτι με κεφαλιά έβαλε το δεύτερο (37') και στο πλασέ του Ζότα 45'+2' πέρασε κάτω από τα χέρια του Λένο. Η Αρσεναλ συνήλθε στην επανάληψη, αλλά δεν μπορούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και το γκολ του Ελληνα σέντερ μπακ, το πρώτου του στην Premier League, ήρθε με κεφαλιά καθυστερημένα (80'). Το τρίποντο έστειλε τη Γουλβς στην 7η θέση, η οποία αναμένεται να βγάλει ομάδα στο Europa League.

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρουί Πατρίσιο, Μπένετ, Μπολί, Ντόχερτι, Κόντι, Γιόνι Κάστρο, Ζοάο Μουτίνιο (90' Γκιμπς-Γουάιτ), Ντεντόνκερ, Ρουμπέν Νέβες, Ζότα (78' Καβαλέιρο), Ραούλ Χιμένες (82' Τραορέ)

Αρσεναλ (Ουνάι Εμερι): Λένο, Παπασταθόπουλος, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Μέιτλαντ-Νάιλς, Τορέιρα (59' Γκεντουζί), Τσάκα, Οζίλ, Μχιταριάν (58' Κολάσινατς), Ιβόμπι (71' Νκετιά), Λακαζέτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα