Πογκμπά: «Ασέβεια προς την ιστορία της Γιουνάιτεντ η ήττα από την Έβερτον»

Gazzetta team
Πογκμπά: «Ασέβεια προς την ιστορία της Γιουνάιτεντ η ήττα από την Έβερτον»

bet365

Ο Πολ Πογκμπά σε συνέντευξή του ξεκαθάρισε πως ό,τι συνέβη στο βαρύ 4-0 από την Έβερτον δεν δείχνει σεβασμό στην ιστορία και στη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε μια απαράδεκτη εμφάνιση απέναντι στην Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ και το βαρύ 4-0 μιλάει από μόνο του... Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» λες και δεν εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που εκνεύρισε τον Πογκμπά, ο οποίος παραδέχθηκε στο SkySports ότι τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του δεν έδειξαν σεβασμό προς τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας.

«Το ότι χάσαμε 4-0, με όλο τον σεβασμό προς την Έβερτον, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αγωνιστήκαμε έδειξε ασέβεια. Δεν σεβαστήκαμε τους εαυτούς μας, τον σύλλογο, τους οπαδούς. Όταν φοράς αυτή τη φανέλα και παίζεις για αυτόν τον σύλλογο είναι γιατί το αξίζεις. Με την ιστορία που έχει αυτός ο σύλλογος, πρέπει να δίνεις τα πάντα. Δεν θέλω να φανώ σκληρός με τα λεγόμενά μου αλλά η γλώσσα του σώματος των παικτών μας δεν ήταν αρκετά καλή για αυτή τη φανέλα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Πογκμπά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα