Αρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 2-3: Αυτοκτονία... (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Αρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 2-3: Αυτοκτονία... (vid)

bet365

Η Αρσεναλ είχε τεράστια ευκαιρία να ανέβει ακόμα και 3η, αλλά φαίνεται πως... ξέμεινε στη Νάπολι, ηττήθηκε 2-3 από την Κρίσταλ Πάλας και παρέμεινε οριακά εντός τετράδας (ισοβαθμία με Τσέλσι).

Είχε ηττηθεί η Τότεναμ και η Γιουνάιτεντ. Το μόνο που χρειαζόταν, ήταν να κάνει ό,τι συνήθως στο γήπεδό της και ότι, συνήθως με την Κρίσταλ Πάλας. Η Αρσεναλ μετρούσε 10 διαδοχικές νίκες εντός στο πρωτάθλημα και από τους Αετούς δεν είχε ηττηθεί από το 1994. Ολα έμοιαζαν ευνοϊκά, αλλά τελικά το σενάριο παραήταν καλό για να είναι αληθινό και το τελικό σφύριγμα βρήκε τους φιλοξενούμενους να έχουν αλώσει με 2-3 το «Εμιρεϊτς», αφήνοντας τους Gunners να αναρωτιούνται τι τους πήγε στραβά και έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στην 3η θέση.

Ο Μπεντέκε που δεν είχε βρει δίχτυα κοντά έναν χρόνο, έβαλε το πρώτο με κεφαλιά (17'). Ο Οζίλ ισοφάρισε (47') με σουτ στην κλειστή γωνία, αλλά ο Ζαχά βγήκε στην πλάτη της άμυνας (61') και πλάσαρε εύστοχα, ενώ στο 69' ο Μακ Αρθουρ χτύπησε με κεφαλιά. Πίσω η Αρσεναλ ήταν χάλια, καθώς ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν τιμωρημένος και ο Κώστας Μαυροπάνος που ξεκίνησε, δεν είχε καλή εικόνα, δέχτηκε κίτρινη και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, ώστε η ομάδα να γίνει πιο επιθετική.

Ο Ομπαμεγιάνγκ (77') με προσωπική ενέργεια έβαλε το 19ο φετινό του στην Premier League, μα οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν έστω την ισοπαλία, δείχνοντας ότι είχαν ξεμείνει από δυνάμεις και με το μυαλό πίσω στην πρόκριση επί της Νάπολι. Η Πάλας με αυτό το τρίποντο σώθηκε οριστικά...

Αρσεναλ (Ουνάι Εμερι): Λένο, Μουστάφι, Μαυροπάνος (46' Ιβόμπι), Κοσιελνί, Τζένκινσον (46' Μέιτλαντ-Νάιλς), Γκεντουζί, Κολάσινατς, Ελνένι (68' Τορέιρα), Οζίλ, Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χόντσον): Γκουαΐτα, Νταν, Κέλι, Γουόρντ, Γουάν-Μπισάκα, ΜακΑρθουρ, Κουγιατέ, Μιλιβόγιεβιτς, Μέγιερ (80' Τάουνσεντ), Ζαχά, Μπεντέκε (78' Αγιού).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα