Νίκη για... 7η θέση η Γουότφορντ (vids)

Gazzetta team
Νίκη για... 7η θέση η Γουότφορντ (vids)

bet365

Η Γουότφορντ επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-1 της Χάντερσφιλντ εκτός έδρας και βρέθηκε στην 7η θέση. Το έσωσε στο τέλος η Λέστερ, διπλό γοήτρου η Φούλαμ.

Επιστροφή στις νίκες για τη Γουότφορντ, η οποία επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της υποβιβασμένης Χάντερσφιλντ. Ετσι, οι Χόρνετς μετά την παρουσία τους στον τελικό κυπέλλου, έκαναν βήμα και για την κατάκτηση της 7ης θέσης. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Ντεουλοφέου. Ο Ισπανός στο 80' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η ομάδα του Βάγκνερ (12 ήττες σε 13 ματς) μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Γκραντ.

Υποβιβασμένη, αλλά ικανή για ζημιές!
Τι και αν έχει υποβιβαστεί, η Φούλαμ κάνει... ζημιές, ίσως γιατί δεν υπάρχει πλέον το άγχος! Back-to-Back νίκες για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο του 2014 για τους Κότατζερς στην Premier League μετά το 1-0 εκτός έδρας επί της Μπόρνμουθ.. Ο Μίτροβιτς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 53ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Βήμα παραμονής η Μπράιτον
Ηταν το πρώτο της εκτός έδρας «clean sheet» έπειτα από 11 αποτυχημένες εξόδους και η Μπράιτον με τη λευκή ισοπαλία που απέσπασε από τη Γουλβς βρέθηκε στο +3 από την επικίνδυνη θέση. Αντίθετα, οι Λύκοι επηρεασμένοι από τον αποκλεισμό τους στο κύπελλο δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν στα δυο τελευταία ματς. Κακό ματς, χωρίς φάσεις, με τη Γουλβς να έχει τον έλεγχο, αλλά όχι την ουσία.

Το έσωσε στο τέλος η Λέστερ
Μπορεί η Γουέστ Χαμ να μην ηττήθηκε έπειτα από τρεις συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος, αλλά έχασε και τη νίκη στις καθυστερήσεις. Ισόπαλα 2-2 τα Σφυριά στο Λονδίνο με τη Λέστερ και οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο -1 από την 7η θέση και τον βασικό τους στόχο. Η ομάδα του Πελεγκρίνι προηγήθηκε με κεφαλιά του Μικαΐλ Αντόνιο στο 37, οι «αλεπούδες» ισοφάρισαν με προβολή του Βάρντι στο 67’ και ο Λούκας Πέρεθ έδωσε προβάδισμα στους Λονδρέζους στο 82ο λεπτό. Ωστόσο, στο 90+2΄ο Μπαρνς διαμόρφωσε το 2-2.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα