Στη FIFA όλα τα στοιχεία της μεταγραφής του αδικοχαμένου Σάλα

Κώστας Ζάλιαρης
Στη FIFA όλα τα στοιχεία της μεταγραφής του αδικοχαμένου Σάλα

bet365

Η Κάρντιφ πρόλαβε τη διορία που είχε θέσει η FIFA για να κατατεθούν όλα τα στοιχεία της μεταγραφής του Σάλα που χάθηκε άδικα στο αεροπορικό δυστύχημα της 21ης Ιανουαρίου. Ο ουαλικός σύλλογος δηλώνει πως το deal είχε... κενά και μπορεί ν' αποφευχθεί η καταβολή των 20 εκατομμυρίων ευρώ στη Ναντ.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Εμιλιάνο Σάλα δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, με τον 28χρονο επιθετικό να «σβήνει» την 21η Ιανουαρίου στην αεροπορική τραγωδία κατά τη μεταφορά του στην Ουαλία όπου επρόκειτο να εγκατασταθεί οριστικά έπειτα από την επισημοποίηση της μετακίνησής του στους «bluebirds».

Το κακό συνέβη, το αεροσκάφος που μετέφερε τον Σάλα έπεσε στη θάλασσα οδηγώντας τον ποδοσφαιριστή και τον πιλότο στον θάνατο κι έκτοτε έχει αρχίσει μια τεράστια μάχη ανάμεσα στην Κάρντιφ και τη Ναντ για τα 20 εκατομμύρια της μεταγραφής.

Οι Ουαλοί, που είχαν ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του παίκτη, ισχυρίζονται πως τα έγγραφα είχαν νομικά κενά και πως ο Σάλα δεν είχε προλάβει να δηλωθεί στην Premier League, επιχειρώντας να γλιτώσουν ένα μεγάλο μέρος του ποσού που θα έδιναν στη Ναντ ή ακόμα και ολόκληρο στην πολύ καλύτερη περίπτωση.

Η Ναντ από την άλλη διεκδικεί την καταβολή και των 20 εκατομμυρίων βάσει της συμφωνίας, με τις δύο ομάδες να έχουν πλέον καταθέσει στη FIFA όλα τα απαραίτητα στοιχεία που είχαν στην κατοχή τους για τη μεταγραφή...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα