Γουότφορντ - Αρσεναλ 0-1

Gazzetta team
Γουότφορντ - Αρσεναλ 0-1

bet365

Η Αρσεναλ είχε... τύχη, αριθμητικό πλεονέκτημα και με το 1-0 εκτός έδρας κόντρα στη Γουότφορντ βρέθηκε στην 4η θέση της Premier League. Βασικός ο Μαυροπάνος.

Ο Ομπαμεγιάνγκ είχε επιμονή, η Γουότφορντ ήταν άτυχη με αριθμητικό μειονέκτημα και οι Λονδρέζοι πήραν τεράστιο διπλό (1-0). Η Αρσεναλ κράτησε για πρώτη φορά εκτός έδρας την εστία της ανέπαφη, έφτασε την Τσέλσι στην 4η θέση και με ματς λιγότερο. Βασικός ο... αγχωμένος Μαυροπάνος, αντικαταστάθηκε στο 58', μιας και ο Εμερι άλλαξε σύστημα.

Μέσα σε δώδεκα λεπτά έγιναν τα πάντα που έκριναν τη μοίρα της αναμέτρησης! Η Αρσεναλ στην πρώτη φάση της πέτυχε ένα... ανέλπιστο γκολ! Ο Ομπαμεγιάνγκ πίεσε τον Γιάνμαατ, εκμεταλλεύθηκε τη γκάφα του Φόστερ και χάρη στην επιμονή του έφτασε τα 18 τέρματα στη σεζόν! Παράλληλα, ήταν το πρώτο εκτός έδρας τέρμα στην Premier League από την Boxing Day κι έπειτα... Δυο λεπτά αργότερα ο Ντίνι έδωσε αγκωνιά εκτός φάσης στον Τορέιρα και ο διαιτητής τον απέβαλε. Μάλιστα, στο 17' γι ακόμα μια φορά ο Ομπαμεγιάνγκ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν μπόρεσε να σφραγίσει το τρίποντο.

Η Γουότφορντ αντέδρασε και στο 20ο λεπτό ο Λένο νίκησε τον Κάθκαρτ. Οι γηπεδούχοι είχαν λύσεις, εκμεταλλεύθηκαν τη χαλαρότητα των Λονδρέζων και προσπάθησαν να απειλήσουν. Στο 31' οι Χόρνετς κέρδισαν φάουλ σε καλή θέση, αλλά ο Λένο με εντυπωσιακή επέμβαση νίκησε τον Καπού! Η Αρσεναλ είχε τον έλεγχο, η κατοχή ξεπέρασε το 60%, αλλά δεν υπήρχε ο τρόπος για ένα δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη, οι Λονδρέζοι μπήκαν για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και στο 56' έχασαν τεράστια ευκαιρία. Ο Ιβόμπι έβγαλε σε θέση βολής τον Μχιταριάν, αλλά ο Φόστερ με μεγάλη επέμβαση κράτησε την ομάδα του στο κόλπο.

Ο Εμερι στη συμπλήρωση μιας ώρας έβγαλε από το ματς τον Μαυροπάνο, άλλαξε σύστημα σε 3-4-3 και έκανε την Αρσεναλ πιο επιθετική. Βέβαια, η φάση του ματς ήρθε από τη Γουότοφορντ στο 62', αλλά η σουτάρα του Μασίνα τράνταξε το δοκάρι! Οι Κανονιέρηδες συνέχισαν την πίεση, η κατοχή άγγιξε το 80%, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικά στημένοι. Οσο περνούσε ο χρόνος, οι Χόρνετς ρίσκαραν και στο 80ο λεπτό άγγιξαν την ισοφάριση. Ο Γκρέι πέρασε τον Λένο, ωστόσο η τοποθέτηση του Νάιλς ήταν σωτήρια και κράτησε το μηδέν! Η Γουότφορντ έκλεισε την Αρσεναλ στην εστία της, αλλά δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό!

Γουότφορντ: Φόστερ, Γιάνμαατ, Καμπασέλε, Κάθκαρτ, Μασίνα (86' Σεμά), Ντουκουρέ, Καπού, Φεμένια (59' Σαξές), Χιουζ, Ντίνεϊ, Γκρέι

Άρσεναλ: Λένο, Μουστάφι, Κοσιελνί, Μαυροπάνος (59' Γκεντουζί), Μονρεάλ, Τορέιρα (46' Οζίλ), Τσάκα, Μχιταριάν, Ράμσεϊ (68' Νάιλς), Ιβόμπι, Ομπαμεγιάνγκ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα