Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι 1-3

bet365

Η Σίτι πέρασε εύκολα από Σέλχαρστ Παρκ, επικράτησε 3-1 της Κρίσταλ Πάλας και βρέθηκε ξανά στην κορυφή της Premier League. Γκολάρα ο Μιλιβόγιεβιτς.

Δυο σερί ματς χωρίς νίκη κόντρα στην Πάλας ήταν... πολλά για τη Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα! Οι «Πολίτες» επικράτησαν 3-1 στο Σέλχαρστ Παρκ και πάτησαν ξανά κορυφή, αφού βρίσκονται στο +1 από τη Λίβερπουλ. Επιτέλους... ασίστ ο Ντε Μπρόινε, δυο γκολ ο Στέρλινγκ, εντυπωσιακός ο Μιλιβόγιεβιτς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, πήραν τον έλεγχο και πίεσαν τους γηπεδούχους. Μάλιστα, στο 10ο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, ο Σίλβα μοίρασε ιδανικά, ο Στέρλινγκ βρέθηκε ολομόναχος με το τέρμα, αλλά... κατάφερε να τη στείλει άουτ. Ωστόσο, στο 15' πήρε... εκδίκηση. Ο Ντε Μπρόινε έκανε την πρώτη του ασίστ στη φετινή Premier League και ο Στέρλινγκ πέτυχε το 1-0. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, ήταν κακοί στο δημιουργικό κομμάτι, με τους Πολίτες να κρατούν εύκολα το υπέρ τους σκορ. Στο 32' ο Σανέ δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 45' ο Ντε Μπρόινε έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά. Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε, η Πάλας αδυνατούσαν να φανούν απειλητικοί, περίμεναν τη Σίτι και το... πλήρωσαν!

Ο Ντε Μπρόινε είχε ωραία ενέργεια, ο Σανέ έκανε τη 17η ασίστ του στη σεζόν και ο Στέρλινγκ πέτυχε το 2-0. Στο 81' η Πάλας μπήκε ξανά στο... κόλπο από το πουθενά, με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Μιλιβόγιεβιτς. Οι «Πολίτες» ήταν ανώτεροι και το επιβεβαίωσαν με το τρίτο γκολ τους στο 90ο λεπτό, όταν ο Ντε Μπρόινε μοίρασε στον Ζεσούς (ήταν σε θέση οφσάιντ) και ο Βραζιλιάνος διαμόρφωσε το 3-1.

Ηταν η 5η φετινή νίκη της Σίτι στην Premier League κόντρα σε λονδρέζικες ομάδες, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά!

Κρίσταλ Πάλας: Γουάιτα, Γουάν-Μπισάκα, Κέλι, Νταν, Φαν Άνχολτ, Μιλιβόγιεβιτς, ΜακΆρθουρ (85’ Σακό), Σλουπ (22’ Κουγιάτε), Τάουνσεντ (77’ Μάγιερ), Ζαχά, Μπεντέκε

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Λαπόρτ, Μεντί, Γκιουντογκάν, Σίλβα (65’ Μπερνάρντο), Ντε Μπρόινε, Σανέ (87’ Στόουνς), Στέρλινγκ, Αγουέρο (75’ Γκαμπριέλ Ζεσούς)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα