Νίκη παραμονής η Σαουθάμπτον! (vid)

Gazzetta team
Νίκη παραμονής η Σαουθάμπτον! (vid)

bet365

Η Σαουθάμπτον επικράτησε 3-1 της Γουλβς και ουσιαστικά σφράγισε την παραμονή της στην Premier League. Γκέλα για την Εβερτον...

Εντυπωσιακή στο Σεντ Μέρις η Σαουθάμπτον, επικράτησε 3-1 της Γουλβς κι έκανε βήμα παραμονής στην Premier League. Oι Αγιοι με το τρίτο τρίτο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια βρέθηκαν στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, αντίθετα οι Λύκοι έχασαν την ευκαιρία να μπουν στην επτάδα! Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό από ασίστ του Σιμς, ο Ρέντμοντ πέτυχε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 28' από πάσα του Μουτίνιο ο Μπολι πέτυχε το 1-1. Ωστόσο, η απάντηση της Σαουθάμπτον ήταν άμεση και στο 30' ο Ρέντμοντ πέτυχε το 2-1. Στο 71' ο Λονγκ διαμόρφωσε το 3-1 για τους Αγιους!

Σώθηκε η Μπέρνλι και ρίχνει την Κάρντιφ
Στο +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι πλέον η Μπέρνλι, αφήνοντας εκεί και παράλληλα στο -5 από την παραμονή την Κάρντιφ. Υποδεχόμενη τους Ουαλούς, η Μπέρνλι είχε για πρωταγωνιστή τον Κρις Γουντ, ο οποίος σκόραρε δύο φορές: Μία στο 31', μία στο 90', τελικό αποτέλεσμα 2-0 και οι γηπεδούχοι μπορούν να είναι (σχεδόν) σίγουροι ότι θα βρίσκονται στην Premier League και την επόμενη σεζόν.

Τέλος στο σερί για Εβερτον
Η υποβιβασμένη Φούλαμ έβαλε τέλος στο σερί των τριών νικών της Εβερτον, καθώς επικράτησε 1-0 στο Λονδίνο. Τα Ζαχαρωτά μια εβδομάδα μετά τη νίκη επί της Αρσεναλ ήταν... αγνώριστα κι έχασαν τεράστια ευκαιρία να βρεθούν στην 7η θέση! Στο 46ο λεπτό ο Κέρνι από ασίστ του Μπάμπελ πέτυχε το 1-0, ενώ στο 69' ο Μίτροβιτς μοίρασε και ο Μπάμπελ διαμόρφωσε το 2-0.

Πεντάρα η Μπόρνμουθ!
Εντυπωσιακή η Μπόρνμουθ, διέλυσε με 5-0 τη Μπράιτον εκτός έδρας και πήρα μια μεγάλη νίκη γοήτρου. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν στο +5 από την Κάρντιφ και θέλουν ένα τρίποντο ουσιαστικά για να εξασφαλίσουν και τυπικά την παραμονή. Στο 33' ο Γκόσλινγκ πέτυχε το 1-0 και στο 55' ο Φρέιζερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η Μπράιτον έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 68' λόγω αποβολής του Κνόκαρτ και... κατέρρευσε! Ο Μπρουκς στο 74' πέτυχε το 3-0, ο Γουίλσον στο 82' σημείωσε το 4-0 και στις καθυστερήσεις ο Στάνισλας διαμόρφωσε το 5-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα