Γράφει ιστορία ο Μιλιβόγεβιτς

Γράφει ιστορία ο Μιλιβόγεβιτς

Γράφει ιστορία ο Μιλιβόγεβιτς

bet365

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έφτασε τα 10 εύστοχα πέναλτι σε μια σεζόν και χρειάζεται ακόμη ένα για να ισοφαρίσει το ρεκόρ στην ιστορία της Κρίσταλ Πάλας.

Ο αρχηγός της λονδρέζικης ομάδας δεν λάθεψε ούτε αυτή τη φορά δίνοντας τη νίκη στην Κρίσταλ Πάλας επί της Νιούκαστλ στο «Σεν Τζέιμς Παρκ» (0-1).

Ο Μιλιβόγεβιτς έφτασε τα 11 φετινά τέρματα στην Premier League, εκ των οποίων τα 10 σημειώθηκαν πέναλτι!

Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρώην άσος του Ολυμπιακού χρειάζεται ακόμη ένα για να ισοφαρίσει του επίδοση του Άντριου Τζόνσον, ο οποίος την σεζόν 2004/05 είχε ευστοχήσει σε 11 πέναλτι με τα χρώματα της Κρίσταλ Πάλας.

Παράλληλα, ο «Μίλι» με 23 γκολ στην Premier League βρίσκεται στη δεύτερη θέση στη λίστα των Σέρβων ποδοσφαιριστών που έχουν αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Με το γκολ που πέτυχε ξεπέρασε τον Ιβάνοβιτς (22) και πλέον έχει βάλει πλώρη για να καταρρίψει το ρεκόρ του Σάβο Μιλόσεβιτς, ο οποίος σκόραρε 29 γκολ με την Άστον Βίλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα