Μάντσεστερ Σίτι - Μπράιτον 1-0

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Μπράιτον 1-0

bet365

Η Σίτι επικράτησε 1-0 της Μπράιτον στο Γουέμπλεϊ και βρέθηκε στον 11ο τελικό κυπέλλου της ιστορίας της. Τον νικητή του Γουότφορντ - Γουλβς περιμένουν οι Πολίτες.

Το μυαλό ήταν στον προημιτελικό του Champions League με τους Σπερς, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν επηρέασε τη Σίτι να περάσει το εμπόδιο της Μπράιτον (1-0) και να βρεθεί στον 11ο τελικό κυπέλλου της ιστορίας της. Στις 18 Μαΐου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Γουότφορντ - Γουλβς. Η Σίτι έμεινε ολοζώντανη στο στόχο των τεσσάρων τίτλων στη χρονιά, αν και η Μπράιτον της έβαλε δύσκολα. Οι Πολίτες δεν έπεισαν με την εικόνα της, ίσως γιατί η προσοχή είχε επικεντρωθεί στο παιχνίδι της Τρίτης. Ωστόσο, το γκολ του Ζεσούς στο 4ο λεπτό ήταν αρκετό για να δώσει στη Μάντσεστερ το εισιτήριο για τον τελικό! Η Σίτι ήταν καλύτερη στο α' μέρος και είχε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο Ζεσούς και Στέρλινγκ δεν μπόρεσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Βέβαια, η Μπράιτον φωνάζει σωστά για την κόκκινη κάρτα που... γλίτωσε ο Γουόκερ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Εκτός από την ευκαιρία του Μάρεϊ, η Σίτι δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στην επανάληψη, είχε τον απόλυτο έλεγχο και πήρε αυτό που ήθελε. Μάλιστα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έγινε ο πρώτος τεχνικός που έφτασε σε δυο τελικούς κυπέλλου στο Νησί την ίδια σεζόν έπειτα τον Κένι Νταλγκλίς τη σεζόν 2011-12.

Μαν. Σίτι: Μοράες, Οταμέντι, Γουόκερ (46' Ντανίλο), Μεντί (79΄Στόουνς), Λαπόρτ, Σίλβα, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε (65' Φερναντίνιο), Μπερνάρντο, Στέρλινγκ, Ζεσούς

Μπράιτον: Ράιαν, Ντάφι, Ντανκ, Μοντόγια, Μπερνάρντο, Στέφενς, Πρέπερ, Κνόκαρτ, Μπισούμα (82' Λοκάδια), Μάρεϊ (76' Αντόνε), Τζάχανμπακς (70' Ισκιέρδο)


 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα