Ενθουσιασμένοι με την πρόσληψη του Σόλσκιερ οι Φέρντιναντ και Νέβιλ (vid)

Ενθουσιασμένοι με την πρόσληψη του Σόλσκιερ οι Φέρντιναντ και Νέβιλ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ενθουσιασμένοι με την πρόσληψη του Σόλσκιερ οι Φέρντιναντ και Νέβιλ (vid)

bet365

Οι δύο παλαίμαχοι αστέρες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασαν την τεράστια χαρά τους για την επισημοποίηση της υπογραφής κανονικού συμβολαίου από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Φέρντιναντ θυμήθηκε όσα έλεγε στο στούντιο του BT Sport... τρίβοντας τα χέρια του απ' τη χαρά του!

Ο Νορβηγός κόουτς είναι πλέον ο νέος μόνιμος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» για τα επόμενα τρία χρόνια, με τους διοικούντες να έχουν πειστεί απόλυτα και να φροντίζουν να μην κάνουν το λάθος και τον αφήσουν να φύγει...

«Πάρτε το συμβόλαιο, αφήστε τον να βάλει το νούμερο που θέλει για μισθό αφού το αξίζει με όσα έχει κάνει και ας υπογράψει... Ο Όλε είναι στο τιμόνι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ξανά εδώ...» έλεγε ο Φέρντιναντ στην τηλεόραση και φυσικά αισθάνεται δικαιωμένος, με τον Γκάρι Νέβιλ να γράφει:

«Είμαι χαρούμενος για τον Όλε. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο όταν προσελήφθη ως υπηρεσιακός. Τα αποτελέσματα και το πνεύμα της ομάδας είναι εκπληκτικά και αξίζει το συμβόλαιο. Τώρα χρειάζεται στήριξη στο μεταγραφικό παζάρι...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα