BBC: «Ο Άκπομ έτοιμαζεται να γίνει “αήττητος” στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ»!

Gazzetta team
BBC: «Ο Άκπομ έτοιμαζεται να γίνει “αήττητος” στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ»!

bet365

Για του Άγγλους ο Τσούμπα Άκπομ παραμένει ένας πρώην παίκτης της Άρσεναλ γι' αυτό και στο αφιέρωμα του BBC ο Αγγλος φορ του ΠΑΟΚ βαδίζει στα χνάρια της πρώην ομάδας του.

Η Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ είναι η μοναδική ομάδα που κατακτήσει αήττητη το πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ. Το κατόρθωμα των «κανονιέρηδων» την σεζόν 2003-2004 παραμένει ακατάρριπτο και οι «gunners» εκείνης της εποχής είχαν βαπτιστεί» ως «The Invincibles» (οι «αήττητοι»).

Ο Τσούμπα Άκπομ ένας πρώην παίκτης της Αρσεναλ ετοιμάζεται να στεφθεί πρωταθλητής στην Ελλάδα και να μάλιστα «Invincible», δηλαδή αήττητος, με τον ΠΑΟΚ, κάτι που επισημαίνει στο αφιέρωμα του BBC στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και τον Άγγλο φορ.

«Όπου κι αν πηγαίνω, ο κόσμος μου υπενθυμίζει ότι έχουν περάσει 34 χρόνια από τότε που κερδίσαμε το τελευταίο πρωτάθλημα. Το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία εδώ. Οι οπαδοί με σταματούν και μου δείχνουν τα τατουάζ που έχουν κάνει με τον ΠΑΟ. Όταν «πέταξα» για να έρθω να υπογράψω, με περίμεναν στο αεροδρόμιο. Είναι μια εντελώς καινούργια εμπειρία», υποστήριξε ο 23χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ, που ρωτήθηκε και για τον Ιβάν Σαββίδη και την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του περσινού ντέρμπι με την ΑΕΚ. «Είναι πολύ αγαπημένος από τους οπαδούς μας. Τον αγαπούν. Είναι πολύ παθιασμένος», σχολίασε ο Άγγλος φορ, που πριν έρθει στην Ελλάδα γνώριζε για τον Πρίγιοβιτς καθώς είχε κάνει την έρευνά του.

«Προτού έρθω στην Ελλάδα έκανα την έρευνα μου. Ο Λούκας Πέρεθ μου είπε ότι αν υπέγραφα, δε θα ήθελα να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη, παραθαλάσσια πόλη, οι άνθρωποι είναι φιλικοί, το κλίμα καλό και όταν δεν έχω προπόνηση, μπορώ να πάω σε κοντινές παραλίες» και αναφέρθηκε στον τρόπο που αποχώρησε το καλοκαίρι από την Άρσεναλ. «Μίλησα με τον Ουνάι Έμερι. Μου υπάρχει ότι υπάρχουν πολλοί επιθετικοί και ότι θα ήταν δύσκολο για τον ίδιο να μου δώσει χρόνο, κάτι που εκτίμησα. Είμαι ένας φίλος της Άρσεναλ, πέρασα τον περισσότερο χρόνο της ζωής μου στο σύλλογο, βλέπω όλους τους αγώνες της στην τηλεόραση εδώ. Σίγουρα, ήταν δύσκολο να φύγω, αλλά χρειαζόμουν το ποδόσφαιρο της πρώτης ομάδας. Ερχόμενος στον ΠΑΟΚ, έχω μια νέα εμπειρία ζωής κι έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι ξεχωριστό αυτήν τη σεζόν», τόνισε ο Άκπομ που ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να ξαναβρεθεί στο δρόμο της Άρσεναλ, αυτήν τη φορά, όμως, ως αντίπαλος στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Θα μου άρεσε πολύ αυτό. Θα ήταν ένα όνειρο να παίξω ξανά στο «Emirates».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα