Σενάριο υποβιβασμού και ... επανάληψης της χειρότερης σεζόν στα χρονικά της Premier League!

Κώστας Ζάλιαρης
Σενάριο υποβιβασμού και ... επανάληψης της χειρότερης σεζόν στα χρονικά της Premier League!

bet365

Αν η Χάντερσφιλντ ηττηθεί από την Κρίσταλ Πάλας το προσεχές Σάββατο στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων και παράλληλα σημειωθούν και τα αποτελέσματα που θα σπρώξουν τους «terriers» στην Championship, θα έχει επαναληφθεί η χειρότερη σεζόν στα χρονικά του κορυφαίου πρωταθλήματος!

Η ομάδα του Γιαν Ζίβερτ κινδυνεύει να γνωρίσει τη μοίρα της από τα τέλη του Μάρτη, μόλις ολοκληρωθεί η 32η αγωνιστική της Premier League.

Η ουραγός της βαθμολογίας – αφού και με την αλλαγή προπονητή δεν κατάφερε να «ξυπνήσει» - αν ηττηθεί από την Κρίσταλ Πάλας το προσεχές Σάββατο και παράλληλα οι Μπέρνλι και Σαουθάμπτον πάρουν θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Γουλβς και Μπράιτον, θα υποβιβαστεί στην Championship έπειτα από 32 ματς στην αγωνιστική περίοδο.

Αυτό, θα κάνει τη Χάντερσφιλντ μόλις τη δεύτερη ομάδα από καταβολής Premier που θα έχει πέσει κατηγορία πριν την ολοκλήρωση του Μαρτίου, επιβιώνοντας... μόλις μια μέρα παραπάνω από τη Ντέρμπι Κάουντι της σεζόν 2007-2008, ισοφαρίζοντας την χειρότερη επίδοση που έχει καταγραφεί με μαθηματικό υποβιβασμό σε 32 αγωνιστικές.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα