Απίστευτη δήλωση Σμόλινγκ: «Ξέρω την αδυναμία του Μέσι...»!

Κώστας Ζάλιαρης
Απίστευτη δήλωση Σμόλινγκ: «Ξέρω την αδυναμία του Μέσι...»!

bet365

Έτοιμος ν' αντιμετωπίσει τον Λιονέλ Μέσι δηλώνει ο Κρις Σμόλινγκ που ανέφερε ότι γνωρίζει πολύ καλά τη... μια αδυναμία του Αργεντινού ηγέτη της Μπαρτσελόνα και τον περιμένει στις κόντρες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους «μπλαουγκράνα» στα προημιτελικά του Champions League!

Ένας... δεύτερος Ράιαν Μπάμπελ έγινε ο Κρις Σμόλινγκ.

Ο Ολλανδός φορ της Φούλαμ, παραμονές της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ είχε αναφέρει ότι γνωρίζει πως να νικήσει τον Φαν Ντάικ και κατάφερε να σκοράρει απέναντι στους «κόκκινους» με λάθος του υψηλόσωμου στόπερ!

Ο Κρις Σμόλινγκ, παίζει το ίδιο mind-game με τον Λιονέλ Μέσι ενόψει των αναμετρήσεων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League τον επόμενο μήνα και δηλώνει:

«Ξέρω σε ποιο κομμάτι είναι αδύναμος ο Μέσι, αλλά δεν θα το αποκαλύψω...» είπε ο Άγγλος αμυντικός, δεν έπεισε κανέναν, αλλά έδωσε ένα παραπάνω ενδιαφέρον στην επικείμενη κόντρα του με τον Αργεντινό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα