Παπασταθόπουλος: «Δεν σκέφτομαι να γυρίσω στην Ελλάδα»

Παπασταθόπουλος: «Δεν σκέφτομαι να γυρίσω στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Παπασταθόπουλος: «Δεν σκέφτομαι να γυρίσω στην Ελλάδα»

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε ότι παρότι στο παρελθόν το σκεφτόταν, πλέον δεν έχει στα πλάνα του την επιστροφή στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να κλείσει την καριέρα του.

Ο Έλληνας αμυντικός της Άρσεναλ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Total Football του Open TV, όπου σχολίασε μεταξύ άλλων ότι ο ΠΑΟΚ δίκαια θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο.

Ο Παπασταθόπουλος ρωτήθηκε και για τα σχέδιά του στο μέλλον και αν σκοπεύει κάποια στιγμή να γυρίσει στην Ελλάδα για να κλείσει την καριέρα του, με τον Σωκράτη να υπογραμμίζει ότι αν και υπήρχε στο μυαλό του, τη δεδομένη στιγμή το έχει απομακρύνει σαν προοπτική.

«Ακόμα έχουμε κάμποσα χρόνια. Πιστεύω 3-4 χρόνια ακόμα. Πριν από 3-4 χρόνια σκεφτόμουν να γυρίσω στην Ελλάδα ένα χρόνο, να κλείσω την καριέρα μου; Τώρα θα πω ότι όχι, δεν θα γυρίσω στην Ελλάδα. Δεν σκέφτομαι να γυρίσω στην Ελλάδα. Θα προτιμήσω να πάω στην Αμερική ή στην Κίνα ή κάπου αλλού, και για εμπειρία, από το να γυρίσω στην Ελλάδα. Πολλοί ΑΕΚτσήδες θα στενοχωρηθούν, αλλά δεν σκέφτομαι να γυρίσω στην Ελλάδα», υπογράμμισε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα