Κορυφαίος Σενεγαλέζος και νέα 20άρα δίχως πέναλτι ο Μανέ!

Κορυφαίος Σενεγαλέζος και νέα 20άρα δίχως πέναλτι ο Μανέ!

Κώστας Ζάλιαρης
Κορυφαίος Σενεγαλέζος και νέα 20άρα δίχως πέναλτι ο Μανέ!

bet365

Ο Σαντιό Μανέ βρήκε δίχτυα στη νίκη (2-1) της Λίβερπουλ επί της Φούλαμ, έπιασε πάλι την 20άρα με την κόκκινη φανέλα και έγινε ο κορυφαίος Σενεγαλέζος σκόρερ στην Premier League.

Έπειτα από τα δυο γκολ που πέτυχε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας ώστε να βοηθήσει την ομάδα του Κλοπ να περάσει στα προημιτελικά του φετινού Champions League, ο Σαντιό Μανέ συνέχισε να βρίσκει δίχτυα και το έκανε στο πρώτο από τα δυο τέρματα των «κόκκινων» στο πέρασμα από το «Craven Cottage», όπου οι πρωτοπόροι του κορυφαίου πρωταθλήματος επικράτησαν 2-1 της Φούλαμ.

Ο Μανέ, πέτυχε το 17ο φετινό του γκολ στην Premier League και με αυτό έγινε πλέον ο κορυφαίος Σενεγαλέζος σκόρερ στη Λίγκα, ξεπερνώντας την επίδοση των 16 τερμάτων στα οποία είχε σταματήσει τη σεζόν 2011-2012 ο Ντεμπά Μπα με τη φανέλα της Νιούκαστλ.

Μάλιστα, ο στράικερ της Λίβερπουλ, σε όλες τις διοργανώσεις για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έπιασε ξανά την 20άρα στον προσωπικό του λογαριασμό, όπως το είχε κάνει και πέρυσι.

Στην πρώτη του χρονιά στο «Άνφιλντ» είχε 20 τέρματα σε 44 αναμετρήσεις σε κάθε θεσμό που συμμετείχε η ομάδα του, ενώ φέτος, σε 38 ματς και αρκετά ακόμα να έπονται, έχει ήδη φτάσει τον αριθμό των 20 γκολ.

Αξιοσημείωτο στην περσινή και τη φετινή του επίδοση, είναι πως κανένα από αυτά τα γκολ δεν έχει έρθει από το σημείο του πέναλτι!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα